Site icon Lykten

Finsk professor: Sverige er en større trussel mot Finland enn Russland

Tidligere så han på Putin og Russland som den største sikkerhetstrusselen mot Finland. Nå har professoren endret seg. Sverige er mest trolig en større trussel, anser han.

Årsaken er den muslimske masseinnvandringen.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Les også: FN-økonom: Innvandringen vil avvikle velferdsstaten

PROFESSOR: Paul Lillrank mener Sverige med sin innvandringspolitikk kan bli en større trussel for Finland enn Russland. (Foto: Libera.fi).

Ifølge Lillrank har Sverige proporsjonalt tatt imot flere innvandrere enn noe annet OECD-land. Dessuten så er de dårligst på å integrere dem, skriver Fria Tider.

Paul Lillrank mener at Sverige er i ferd med å bli forvandlet til et utrygt parallellsamfunn med en etnisk underklasse. Han mener at multikulturen starter konflikter og at politikerne i Sverige er rammet av stormannsgalskap. Arbeidsmarkedet er ikke tilpasset lavutdannede asylinnvandrere, noe svenske politikere ikke vil ta innover seg. Når ressursene så ikke strekker til, for å opprettholde den svenske velferdsstaten, sier makthaverne at de ikke forstår hvorfor.

Les også: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

Les mer: EU-leder: «Majoriteten av asylsøkerne er velferdsmigranter og ikke flyktninger»

Les også: Dansk avis: «Sverige kan få borgerkrig»

Svenske kommuner er så dårlige på å håndtere hjemvendte IS-terrorister at de velger å «kjærlighetsbombe» dem med økonomiske bidrag og forrang i boligkøene, påpeker professoren.

«Det er en reell fare for at Sverige forvandles til en mislykket stat med gettoer der svensk lov ikke lenger gjelder og et politi som ikke har kontroll over situasjonen. Demokratiet er satt på sidelinjen når myndighetene bryter med migrasjonsloven og politiet ser gjennom fingrene med de ulovlige innvandrerne. Det er ikke utenkelig at Sverige blir en større sikkerhetsrisiko for Finland enn Russland, skriver Paul Lillrank i HBL.

Les også: Syrisk nonne: «Den muslimske invasjonen av Europa er organisert»

LIVE STREAM: Terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde i Stockholm – fire drept – 15 skadet

Ifølge Paul Lillrank utgir den svenske politiske eliten seg for å være en moralsk supermakt, men i realiteten begynner den alt mer å ligne en samling dårer med samme «selvdestruktive galskap» som Karl den syvende, under sine siste år som svensk konge, skriver han.

Nordmennene og danskene, som blant annet har pratet om grensekontroller mot Sverige, har allerede innsett den alvorlige trusselen fra nabolandet. Paul Lillrank mener at finnene må forstå det samme.

Les også: Bill Gates: «Europa vil bli overveldet hvis migrantstrømmen ikke stoppes

Les også: Doktor og bedriftseier: «Sverige er i ferd med å ødelegges

Lillrank sier han ønsker det fantes noe beroligende lesning om Sverige, men at det ikke finnes.

Exit mobile version