Site icon Lykten

Forfatteren Stephen King hyller tog-ulykke fordi passasjerene var konservative politikere

Stephen King har solgt millioner på millioner av bøker. Han er en mester i bygge opp spenning og skape personkarakterer i sine historier. Og så og si alt han skriver blir det film av. Men det betyr ikke at han er et godt menneske. Dette viste han nylig da et tog kolliderte med en søppelbil i USA. På toget satt det en rekke konservative politikere med sine familier på vei til en tilstelning. Toget traff en søppelbil på skinnene og sjåføren av søppelbilen døde. Flere ble skadet.

Men hatet mot de som mener noe annet enn ham selv politisk var for sterkt til at han klarte å gi de skadde og den dreptes familie respekt og fred. Istedenfor gikk han ut på sin Twitter-profil, hvor han har 4.5 millioner følgere, og mente at de involverte i ulykken fortjente det. At det var «karma». Dårlig skjult avsluttet han at det var hans venn «Russ» som hadde sagt det.

Og det tok ikke lang tid før boomerangen kom tilbake og traff King hardt i hodet.

Les også: Venstresidens gale verden – fløyter, trusler og mangel på argumenter

Les også: Har venstresiden knust seg selv med videoen av Trumps avhuggede hode?

En kort time etterpå forsøkte King å unnskylde seg.

Les også: Venstresidens intoleranse – hyller flommen og ønsker så mange drept som mulig i Texas

Det var imidlertid ikke bare Stephen King som koste seg med ulykken og dødsfallet. En politisk analytiker, forfatter og bidragsyter på CNN, Jonathan Tasini, mente at Gud sto bak dødsulykken. Og takket «henne» for den.

GUDS VERK: Bernie Sanders-tilhengeren og bidragsyter på den venstreekstreme nyhetskanalen CNN, Jonathan Tasini, mente at Gud (i hun-kjønn) sto bak dødsulykken og takket henne. Hans Twitter-profil er nå beskyttet, mulig som en motreaksjon på den grove uttalelsen. (Skjermbilde/Twitter).
JONATHAN TASINI.

Les også: VIDEO – Se venstresiden bli avslørt som de virkelige rasistene

Rett før denne saken gikk i trykken kom Stephen King med denne oppdateringen.

Exit mobile version