Site icon Lykten

Forventer over 2.000 deltakere på patriotisk svensk bok- og mediamesse

Bok- og mediamesse i Sverige i 2022. (Foto: https://www.svenskabokmassan.se/)

Den Svenska Bok- och Mediemässan forventer over 2.000 deltaker når de åpner dørene lørdag 20 august. Messen har hatt en imponerende vekst de siste årene og forrige messe 5. mars i år, hadde over 1.000 deltakere.

Årets mest profilerte trekkplaster er Sigmundur Davíð Gunnlaugsson, Islands tidligere statsminister.

Årets tema er valget i Sverige, som finner sted søndag 11. september.

På sine nettsider skriver den Svenska Bok- och Mediemässan:

Den 20. august er vi i gang igjen. Denne gangen vil vi rette fokuset mot politikk, demokrati, parlamentarisme, ytringsfrihet og kanskje aller mest valgkampen som pågår i år.

Vi inviterer alle partier i og utenfor Riksdagen til å diskutere hvilke saker som egentlig er de viktigste for Sverige i dag. Vi skal prøve å finne ut hvor de ulike partiene står i viktige sentrale spørsmål som menneskerettigheter, ytringsfrihet, synet på integritet. Hvem er egentlig for total ytringsfrihet og hvem kjemper egentlig for våre friheter?

Politikk styrer mye av hverdagen vår og likevel er det sjelden vi får se politikerne våre, enn si stille dem spørsmål. Det er på tide at vanlige folk får muligheten til å møte representanter fra ulike partier uten å måtte gå til Almedalen for å gjøre seg opp en mening.”

Norsk tilstedeværelse

For første gang vil også minst én norsk utstiller være representert på messen. Legatum Publishing skriver på Twitter at de vil ha en stand:

Exit mobile version