Site icon Lykten

Fransk presidentkandidat lover å sende hjem 1 million migranter

(Foto: llianDerex / (CC BY-SA 4.0))

Eric Zemmour (63) er en av to nasjonalkonservative presidentkandidater i det franske valget. Sammen med Marine Le Pen fra Front National, kjemper Zemmour og partiet Reconquête (Gjenerobring) for det franske folkets fremtid. En nasjon som lider av massiv og ukontrollert immigrasjon, fra i all hovedsak Afrika og Midtøsten.

Zemmour leder partiet som ble etablert så sent som i desember 2021. På kort tid skal man ha holdt folkemøter med over 15.000 fremmøtte og hevder å ha godt over 100.000 medlemmer bare to måneder etter etableringen. Partiets lanseringsvideo ble sett over 2.6 millioner ganger på de første tre dagene. Zemmours offisielle Youtube kanal har i skrivende stund over 51 millioner visninger. De skal ha tatt en ikke ubetydelig andel velgere fra Front National, som mange franskmenn mener ikke er strenge nok i sin innvandringspolitikk.

Les også: Ny presidentkandidat i Frankrike vekker oppsikt – til høyre for Le Pen

I 2018 skal det offisielt ha vært over 6.5 million innvandrere i landet. Dette utgjør ca. 10 prosent av den totale befolkningen på 67 millioner. Muslimer skal utgjøre ca. 6 prosent av befolkningen i Frankrike. Innvandrertallene kan imidlertid være betydelig høyere, da mange som er 3, 4 eller 5 generasjons innvandrere regnes som franske statsborgere og dermed som «franskmenn». Dette selv om disse bor i etniske eller religiøse ghettoer der man har minimal kontakt med det franske samfunnet. Mange av disse igjen har også kriminelle rulleblad og lever et liv uten noe ønske om å jobbe eller betale skatt til fellesskapet. Det eksisterer som i mange andre vestlige land med massiv innvandring hele boligområder der politiet, ambulanser og brannvesen ikke kjører inn i uten støtte fra andre bevæpnede polititjenestemenn.

Frankrike har opplevd en rekke opptøyer, drap og terrorhandlinger, utført av franske borgere med utenlandsk bakgrunn og ulovlige migranter de siste tiårene. Blant annet angrepene mot Charlie Hebdo, Bataclan-massakren og terrorangrepet i Nice. Det dreier seg om hundrevis av drepte og tusenvis av skadde uskyldige sivile. Samtidig opplever man nesten månedlig terrorangrep i franske byer med uskyldige ofre, inkludert kvinner og barn, men også mot uniformert politi på gaten. Man har også opplevd omfattende hærverk og branner mot kirker og katedraler.

TERRORANGREP I FRANKRIKE. LANDET OPPLEVER I ALL HOVEDSAK ANGREP FRA ISLAMISTER, VENSTREEKSTREMISTER OG SEPARATISTGRUPPER. CC BY-SA 4.0
File:Terrorist incidents map of France 1970-2015.svg

Nå ønsker altså Eric Zemmour i følge Le Monde å finansiere et helt nytt ministerium som skal starte prosessen med å repatriere uønskede migranter. Dette skal kalles «Ministeriet for repatriering». Under dette ministeriet skal migranter med kriminell bakgrunn bli deportert etter avtaler inngått med land som Algerie, Marokko og Tunisia.

«Jeg vil opprette det første ministeriet for repatriering, ansvarlig for utvisningen av ulovlige innvandrere og utenlandske kriminelle vi har på bøkene våre», sier Zemmour.

«Når noen kommer til huset ditt og vandaliserer alt og overfaller deg, så kaster du dem ut av huset ditt og sender dem hjem. Du skal ikke være redd for ord som kan opprøre en liten [journalistisk] andel av befolkningen», fortsetter Zemmour.

Eric Zemmour har noe uventet fått støtte fra Maine Le Pen sin niese, Marion Maréchal (tidligere Le Pen) som har gått fra Front National til Zemmours parti. Hun kom nylig med en uttalelse på fransk TV der hun sa at «Vi kan få et afrikansk Frankrike», der hun viser til studier som forteller at etniske franskmenn vil være i minoritet i landet innen år 2060.

Les også: Marine Le Pen mister profilert politiker til Zemmour

Samtidig har Zemmours partifeller og tilhengere blitt utsatt for trusler og vold fra politiske motstandere. Blant annet skal seks av partiets velgere nylig ha blitt sprayet med bensin av en illsint politisk motstander som måtte pågripes av politiet.

Exit mobile version