Site icon Lykten

Hillary rystet av ny FBI etterforskning – e-poster funnet hos sex-skandalisert politiker

Den demokratiske presidentkandidaten har tidligere forsøkt å unngå eller tone ned mail-skandalen. Men denne gangen går hun til motangrep og hevder at FBI sin beslutning om å etterforske henne på nytt «savner motstykke».

FBI-DIREKTØR: James Comey har nå åpnet en ny etterforskning av Hillary Clinton. (Foto: FBI.gov).

På lørdag ble det avslørt at Obama-administrasjonen har forsøkt å presse FBI til å ikke gå ut med de nye opplysningene før valget.

FBI-sjefen James Comey, som ble hardt kritisert av flere republikanere da etterforskningen ble lagt ned i sommer, valgte denne gangen å ikke høre på Obamas rådgivere.

Med en drøy uke igjen til valget mobiliserer nå Demokratene for å forsøke å overbevise velgerne om deres kandidat «ikke har gjort noen feil».

– Vi vet ikke engang om dette handler om Hillary, hevder John Podesta, sjef for Hillarys kampanjestab.

FBI har enda ikke gått ut med hva slags e-poster som har blitt funnet eller hvordan de knyttes til Hillary Clinton. Den 69-årige topp-politikeren krever derfor at FBI skal legge alle kortene på bordet og forklare hva den nye etterforskningen handler om.

– Det er ganske merkelig å spre noe slikt med så lite informasjon, rett før et valg, sier Hillary Clinton.

Hillarys mail ble funnet på sex-gal politikers datamaskin

De nye funnene skal ha vært e-poster som Hillarys nære medhjelper Huma Abedin hadde sendt fra sin ektemann, politikeren Anthony Weiner, sin private datamaskin.

Weiner, en kjent demokratisk politiker fra New York, er mest kjent for sex-skandaler og ble nylig avslørt i å sende svært grove seksuelle meldinger til mindreårige jenter på sms og Skype.

AVSLØRT: Den demokratiske politikeren Anthony Weiner ble avslørt å ha sendt seksuelle meldinger og nakenbilder til mindreårige jenter. Han er gift med Hillary Clintons nærmeste rådgiver Huma Abedin.

E-postene går helt tilbake til 2009, hvor Abedin brukte sin ektemanns datamaskin til å sende klassifiserte e-poster fra sin personlige konto, noe som er ulovlig.

Det har nå også kommet ut at Obama-adminstrasjonen skal ha kjent til at Hillary og hennes nære medhjelper brukte sine private e-post-kontoer til å sende offisiell informasjon fra myndighetene.

BEVIS: Her er et av bevisene for at Hillarys nære medarbeider, Huma Abedin, brukte sin private e-post adresse til å sende informasjon fra myndighetene.

De nye avsløringene kommer på et svært ubeleilig tidspunkt. Det er bare kort tid siden det ble avslørt at Hillary og hennes kampanje har betalt psykisk ustabile personer for å lage bråk og slåss på Trump-møter, samt har begått valgfusk ved å busse mennesker inn til valgstasjonene.

Se den første av videoene hvor en journalist med skjult kamera og mikrofon avslører Hillary-medarbeidere som snakker om hvordan de bryter loven.

Relatert:

 

 

Exit mobile version