Site icon Lykten

Hillary-tilhengere bak urolighetene under Trump-møte i Nevada

Det var Hillary-tilhengeren Austyn Crites (33), som skapte uroligheter og panikk under et Trump-møte i Reno, Nevada i natt.

Crites skal ha sneket seg inn på møtet og hatt et skilt under klærne sine. Da han forsøkte å komme seg nærmere scenen ble han stoppet av tilskuere som skjønte at han var på vei mot Trump.

I det Crites dro frem skiltet sitt ropte en person nær ham «våpen!», noe som førte til panikk blant de tusenvis av fremmøtte. Han ble deretter pågrepet og lagt i bakken av tilskuere til politiet fikk pågrepet ham.

I’M WITH HER: Austyn Crites er en Hillary-tilhenger og var på Trump-møtet kun for å lage bråk og uro. Det klarte han. Nå får han sympati av venstreorienterte aviser og medier. (Foto: Facebook).

Presidentkandidat Donald Trump ble øyeblikkelig eskortert vekk fra scenen av sikkerhetsvaktene.

Etter at Crites hadde blitt pågrepet og fjernet fra salen kom Trump tilbake igjen og fullførte talen sin.

Hillary Clinton og hennes tilhengere avlyste sitt møte i Florida på grunn av regn.

Se hele Trump sin tale i Nevada her:

Betalt av Clinton-kampanjen?

Hendelsen i Nevada kommer i kjølvannet av en rekke uroligheter og sabotasjeforsøk fra Hillary-leiren, som ble avslørt i flere videoer av Prosjekt Veritas.

Der kom det frem at høytstående ansatte i Hillary-kampanjen organiserte og betalte mentalt ustabile mennesker titusenvis av kroner og ga dem mobiltelefoner i betaling for å gå inn på Trump-møter og lage bråk.

Dette førte til at flere politimenn ble skadet, noen alvorlig. I mange tilfeller skal også Trump-tilhengere ha blitt fysisk og blodig angrepet av større menneskemengder med Hillary-tilhengere.

Media på sin side skal så ha kunnet påstå at det er Trump og hans tilhengere som er voldelige. Denne måten å formidle negative artikler om Trump skjedde også i denne saken. Les her hvordan den venstreorienterte avisen The Guardian snur hele hendelsen mot Trump og han tilhengere, istedenfor mot agitatoren som ble pågrepet i natt.

Se flere videoer av volden mot Trump-tilhengere her:

Relatert:

Exit mobile version