Site icon Lykten

«Homonasjonalisme» – hvordan masseinnvandringen snur homofile til høyrepolitikken i Tyskland

Karsten tømmer ut et test-tube fylt med metallbiter i hånden. Det er små skruer og muttere som holdt ansiktet hans sammen, etter at han og hans partner, Sven, ble utsatt for grov mishandling utenfor sin lokale matbutikk.

Les også: Syrere mishandlet homofil mann – kalte ham «homsejævel»

METALL I HODET: Karsten P. viser frem metallbitene som holdt hodet hans sammen etter det grove hat-overfallet utført av to muslimer utenfor boligen hans. (Foto: CNN).

Les også: Tyskland legaliserer homoekteskap – Angela Merkel stemte imot

To operasjoner senere og i frykt for nye angrep, så unngår den åpent homofile 52-åringe drosjesjåføren – som ikke vil bli offentlig identifisert av frykt for nye angrep – offentlige plasser og går alltid med pepperspray.

Karsten og partneren har også blitt tvunget til å flytte til et annet nabolag i den nordvestlige tyske byen Bremen, etter at kostnadene ble for høye som følge av det hatefulle og voldelige angrepet.

– Jeg kikket utenfor og så noen sparke min partner i hodet. Jeg prøvde å stoppe ham og akkurat i det øyeblikket fikk jeg et slag fra siden, forteller Karsten om angrepet.

– Jeg mistet omtrent bevisstheten og da jeg sto opp, så trodde jeg at partneren min var død. Han var dekket i blod og beveget seg ikke.

Les også: Venstresidens intoleranse: Homofile Trump-supportere fikk ikke delta i homoparade

TØR IKKE STÅ FREM: Den åpne-grenser politikken som venstrepolitikken har stått bak, med forbundskansler Angela Merkel i spissen, har ført til en hverdag i frykt. Karsten P. og hans partner tør ikke stå åpenlyst frem med sin historie av frykt for voldelige represalier fra det muslimske miljøet i Bremen. Venstrepolitikere og media vil heller ikke støtte dem i kampen for likeverd og toleranse som åpne homofile. (Skjembilde/CNN).

Les også: Piskeslag som straff for homofili i muslimsk land – Norge har sendt milliarder i støtte

Politiet identifiserte angriperne som to lokale og kjente muslimske ekstremister. De ble aldri arrestert og flyktet til Syria.

Etter å ha krevd svar fra de lokale påtalemyndighetene og ordførerens kontor, uten svar, så valgte Karsten å kontakte det tyske høyrekonservative partiet AfD, (Alternativ for Tyskland).

– Jeg liker ikke alt de sier, forteller Karsten.

– Men det er for farlig for homofile mennesker å leve åpenlyst her, hvis vi blir angrepet slik. Vi trenger et parti som snakker åpenlyst om dette.

Les også: Homofile i Frankrike stemmer på Le Pen

FÅR IKKE SVAR: Karsten P. har skrevet brev til både venstrepolitikere og ordføreren i byen, men ikke fått svar på sine spørsmål om hva som gjøres med hatet mot åpenlyst homofile. De som svarte ham var imidlertid det høyreorienterte og islamkritiske partiet AfD. (Skjermbilde/CNN).

Les også: 52 prosent av muslimer i Storbritannia ønsker å forby homofili

Karsten og Sven er ikke alene om å støtte det islam-kritiske partiet. Det finnes tilogmed et tysk ord for homofile som støtter høyresiden, «homonasjonalisme».

En studie gjort av det homofile bladet «MEN» fra 2016, viser at 17 prosent av homofile åpenlyst støttet AfD, noe som er høyere enn landsgjennomsnittet.

Les også: Svensk mediegigant mørkla bakgrunnen til hatforbrytere som overfalt homoseksuelt par

Det ironiske er at venstresiden, som snakker høyt om inkludering, homofile rettigheter og toleranse, er de som har stått høyest på barrikadene nettopp for muslimsk innvandring.

Ifølge koranen, muslimenes hellige bok, så er homofili forbudt og straffbart med døden. I landene der flyktningene og asylsøkerne kommer fra, blir homofile forfulgt, torturert, fengslet eller i verste fall drept.

Les også: Årets Osloborger: «Homofili er forbudt, ferdig snakka!»

VALG I TYSKLAND: Det avholdes valg i Tyskland denne helgen. Det nasjonalkonservative og islamkritiske partiet AfD ser ut til å gå frem fra sist valg. I Norge blir partiet som ønsker kontroll over grensene og oppholdelse av loven som «høyreradikalt«, mens de som åpner grensene og gjør landet sårbart for muslimsk terror for «sentrumspartier».

Les også: Lærer på muslimsk friskole i England: «Homoseksuelle skal steines»

Relatert:

Exit mobile version