Site icon Lykten

Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Tyskland har tatt imot over 1.1 million asylsøkere og flyktninger i 2015. I en nylig rapport som er lekket, viser det seg at politiet med vilje har underrapportert antall forbrytelser som begås av asylsøkerne og innvandrerne i landet.

Dette av frykt for reaksjoner fra befolkningen og for ikke å gi «rasister» rett i deres antakelser om de ikke-vestlige innvandrernes overrepresentasjon på kriminalstatistikken.

Det hele toppet seg med nyttårsfeiringen i byen Køln, der det ifølge flere europeiske aviser hadde samlet seg tusen personer av «arabisk og nordafrikansk opprinnelse», som begikk grove overgrep mot kvinner som kom til byen for å feire nyttår.

Les også: VIDEO: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

TUSENVIS AV MUSLIMER: Ifølge vitner og ofre som var tilstede utenfor togstasjonen i Køln på nyttårsaften, skal det ha vært et overveldende flertall av unge menn i alderen 15-35 år som oppholdt seg der. Tysk politi sier at de seksuelle overgrepene skal være «en helt ny dimensjon kriminalitet». (Foto: Køln jernbanestasjon, nyttårsaften).

Tysk kvinne: «Det var et mareritt»

Det oppgis at opptil hundre kvinner skal ha blitt klådd på, både på brystene og i skrittet. Enkelte av kvinnene fortalte politiet at de hadde fått trusene sine avrevet av mennene. En kvinne fortalte at hun var blitt klådd på 100 ganger på de rundt 200 meterne hun hadde gått over plassen. Kvinnene skal også ha blitt kalt «horer».

Ifølge tyske medier skal overgrepene ha blitt begått av «organiserte bander».

En av kvinnene, den 28-årige, «Katja L «, forteller følgende til den tyske avisen Der Express:

– Når vi kom ut fra stasjonen, ble vi veldig overrasket av menneskene som møtte oss der. Det var kun unge menn med innvandrerbakgrunn.

– Når vi gikk over plassen, så var det en passasje mellom mennene som vi gikk gjennom. Plutselig følte jeg en hånd på rumpa, så på brystene. De tok på meg overalt. Det var et mareritt. Selv om vi ropte og slo mot dem, så stoppet de ikke.

– Jeg var desperat og jeg tror jeg ble tatt på rundt 100 ganger på de 200 meterne vi gikk. Heldigvis hadde jeg på meg en jakke og bukse. Et skjørt hadde sannsynligvis blitt revet av meg. (Sitat slutt).

Les også: Sjokkreportasje om norske kvinners hverdag i Oslo

Masseslagsmål mellom innvandrerne

Det hele startet klokken 23 på kvelden, hvor det først skal ha vært et masseslagsmål der over 400 personer med ikke-tysk opprinnelse var involvert. Det skal også ha blitt fyrt av nyttårsraketter uten kontroll. Flere av rakettene ble skutt rett inn i folkemengden.

Rundt midnatt skal de første rapportene om seksuelle overgrep ha funnet sted. Politiet på plassen hadde hendene fulle med å redde tyske kvinner ut av innvandrernes hender.

Flere av kvinnene skal ha grått og skreket. Når innvandrere så at politiet forsøkte å rydde opp i situasjonen, skal de ha skutt nyttårsraketter mot dem og hindret politiet i å redde andre kvinner som var fanget i menneskehavet av arabere og nordafrikanere.

SÅ VAKKER ER NYTTÅR I KØLN: Den offisielle Twitter-kontoen til byen Køln viser bilder slik de ønsker at byen skal fremstå. Virkeligheten med et stort antall asylsøkere og flyktninger i byen, er dessverre en annen. Om disse kvinnene på bildet opplevde å bli seksuelt antastet, ranet og kalt «horer», sier ikke historien noe om.

Angrep kjærestepar

Men de antastet ikke bare kvinner som var alene. På nettet finnes historier fortalt av kjærestepar, der mannen holdt sin kjære i hånden, noe som ikke hindret at innvandrerne forgrep seg på kvinnen.

Fra Facebook-siden «Nett-Werk Köln». (Sitat oversatt av Document.no).

– Om morgenen 1. nyttårsdag beskrev et medlem av gruppen hvordan han og kjæresten hadde opplevd det som skjedde. “Det vil nå bli sagt at det ikke var sant, men jeg stod midt oppe i det mens jeg holdt jenta mi i hånden, hvilket dessverre ikke var til hinder for at de tok på henne under kjolen. Hun er fortsatt helt ute av seg på grunn av det inntrufne, og er redd for at hun en dag vil gå igjennom noe lignende alene. Er det for dette at jeg har gitt bort halvparten av garderoben min? Er dette det nye Köln? Er dette det nye Tyskland?”

Ranet for verdisaker

Men det var ikke bare seksuelle overgrep som foregikk. Innvandrere skal også ha ranet kvinnene og det fortelles om at vesker, mobiltelefoner og penger ble tatt fra kvinnene, mens de ble befølt.

Politiet i byen omtaler hendelsen som «en helt ny dimensjon av kriminalitet», og søker nå etter så mange som tusen menn av ikke-vestlig opprinnelse etter overgrepene på nyttårsaften.

Politiet skal så langt ha identifisert over 80 kvinner som har blitt utsatt for seksuelle overgrep og tyveri fra innvandrerne.

Ifølge aviser skal endel av overgriperne ha kommet til Tyskland fra Nord-Afrika i 2013.

Under en pressekonferanse skal politisjef i Køln, Wolfgang Albers, ha sagt at overgriperne var «migranter», i all hovedsak fra arabiske og nordafrikanske land. Han forteller at man ikke tidligere har opplevd overgrep og vold av denne dimensjonen tidligere.

SJOKKERT: Politisjefen i Køln, Wolfgang Abers, forteller til tyske medier at overgriperne var fra arabiske og nordafrikanske land. Han forteller videre at de aldri har opplevd noe lignende i byen.

Før nyttårsaften ble fyrverkerier forbudt i flere tyske byer, da man mente at mange migranter skulle bli redde og påminnet om den krigen de påstår ha flyktet ifra.

Myndighetene har nå innkalt til krisemøte om situasjonen i byen.

Overgrep også i Sverige

Frieord skrev nylig om lignende, om betydelig mindre i omfang, seksuelle overgrep mot kvinner i Sverige under nyttårsfeiringen. En av disse ble blant annet fanget på film.

Exit mobile version