Site icon Lykten

Islamsk terrorgruppe før valget i Frankrike: «Gjør din plikt som muslim og drep dem!»

IS har publisert en artikkel i sitt magasin Rumiyah som oppfordrer alle muslimer å utføre terrorangrep i Frankrike under valgdagen i dag, når millioner av franske borgere går til valgurnene.

– Glem ikke din plikt som muslim. Velg en kandidat som du skal ta livet av og et valglokale du skal brenne ned, står det i magasinet.

IS-tilhengerne skal sette sin tro til Allah og handle, skriver IS.

IS-MAGASINET. (Foto: IS).

Artikkelen fortsetter med å si at presidentkandidatene i Frankrike, Emmanuel Macron og Marine Le Pen, er «to djevler», like dårlige begge to. «De er avgudsdyrkere», påpeker IS og oppfordrer sine lesere om å ikke stå på sidelinjen og se mens franskmennene går til valgurnene uten å ta affære.

Frankrike har en svært høy sikkerhetsberedskap denne helgen som følge av muslimske terrortrusler.

På fredag ble en radikalisert soldat i den franske hæren arrestert utenfor en militærbase i Paris, mistenkt for å ha planlagt et terrorangrep i dag.

I mannens bil fant politiet våpen og ammunisjon, et IS-flagg og et brev der han forklarer at han ønsker å utføre et angrep. I hans hjem fant politiet også blant annet en koran, skriver The Telegraph.

Inntil nå har det vært venstreorienterte og venstreekstreme grupper som har stått for opptøyer og angrep mot politiet og sine politiske meningsmotstandere i Frankrike.

Opptøyene startet i forbindelse med den første runden av presidentvalget den 23. april, gjennom 1. mai demonstrasjonene og har fortsatt frem til valget i dag.

Exit mobile version