Site icon Lykten

ITALIA: Turister brutalt overfalt og gjengvoldtatt på stranden – politiet leter etter nordafrikanere

Det som skulle bli en flott ferietur for det polske ekteparet i midten av 20-årene, endte opp med et mareritt på stranden i feriebyen Rimini i Italia.

Ekteparet var ute og gikk tur sent på kvelden på stranda, da de ble stoppet av en gruppe nordafrikanske menn.

Mennene skal ha gått til angrep på ektemannen og slått ham bevisstløs. Deretter gruppevoldtok de kona hans rett foran ham på stranda. Etter det brutale overfallet skal ekteparet også ha blitt ranet for sine personlige eiendeler.

Italiensk politi omtaler overfallet og voldtekten som «Umenneskelig brutal og bestialsk». Det blodige ekteparet måtte innlegges på sykehus for behandling av skader. Kona er også i sjokk og mottatt psykisk hjelp for traumer.

Rimini ligger på østkysten i Italia, ikke langt fra San Marino og er et svært populært feriested for europeere.

Dette er ikke første gang feriestedet opplever at turister opplever å bli overfalt på strendene. I fjor skal en 19 år gammel jente ha blitt voldtatt av en ung mann. I 2015 skal to kvinner ha blitt voldtatt i den samme byen. En tredje kvinne skal ha klart å unnslippe sin overgriper.

Matteo Salvini, en politiker for Lega Nord, uttalte følgende etter angrepet på det polske ekteparet:

– Hvis de fanger overgriperne, så er ikke fengsel nok for voldtektsmennene fra utlandet. De må også kastreres kjemisk.

En annen politiker, Giorgia Meloni, uttalte at Italia nå begynner å miste lov og orden, og at enkelte områder ligner mer på favelaer som man vanligvis forbinder med slumområder i Sør-Amerika.

Antallet innvandrere som har bosatt seg i Italia har økt med 25 prosent fra 2012 til 2017. Fra 2002 er tallet på hele 270 prosent.

Exit mobile version