Site icon Lykten

Kaster ut pensjonister og småbarnsfamilier for å få inn asylsøkere

Den 38-årige asylentrepenerøren Erik Jonsson har kjøpt Millmark center i Sörmark utenfor Torsby og planlegger nå å kaste ut alle leietakerne.

Istedenfor å leie ut til svenske personer, så planlegger Jonsson nå å gjøre om leiegården til et lukrativt asylmottak.

Jonsson driver til daglig Fryksdalens bil, men oppgir til media at oppkjøpet handler om å tjene penger. Han sier blant at han ønsker å «utvikle næringsvirksomhet som går med økonomisk overskudd, i motsetning til den næringen som finnes der idag».

SMILER HELE VEIEN TIL BANKEN: Erik Jonsson har funnet ut at staten er en melkeku og nå ser han frem til å motta 1.5 millioner i måneden fra Migrationsverket for å leie ut leiligheter til asylsøkere.

Et titalls leietakere har ifølge lokalavisen blitt informerte om at de må flytte, helst iløpet av en måned. En av dem, pensjonisten Evy (70), sier at det blir tungt for å henne å bli kastet ut:

– Jeg har laget en liten hage som jeg tar vare på og kan ikke forestille meg å bo i en leilighet der jeg ikke har noe å gjøre.

En annen beboer sier følgende:

– Det er rett og slett for jævlig, synes jeg, at vi må lese i aviser hva som er iferd med å skje. Før fredag visste vi ikke noe om disse planene. Jeg har bodd her i snart to år og fått en datter under tiden som skal begynne i barnehagen, og nå må vi flytte midt opp i alt dette! Dessuten har jeg hørt at de prøver de å bestikke oss med tilbud om å få to måneders leie tilbake om vi flytter ut iløpet av en måned.

FORTVILTE: Et titalls beboere må flytte innen en måned etter at både pensjonister og småbarnsforeldre har fått oppsigelsesbrev. Inn i leilighetene skal istedenfor asylsøkere komme.

Migrationsverket har godkjent planene for et asylmottak med plass for 144 innvandrere.

Ifølge Värmlands Folkblad så vil Erik Jonsson kunne tjene opptil 1.5 millioner skattekroner i måneden på å leie ut leiegården som et asylmottak.

Relatert:

– Kastet ut 77-årig pensjonist for å gi plass til flyktninger

– Innvandrere skal gå foran i boligkøen

– 500 asylsøkere innkvarteres på luksushotell i Sverige

– Åpnet asylmottak – fikk «voldtektsbølge»

– «Vi kommer ikke å ha råd til så mye annet enn innvandring framover»

– 15.000 svenske pensjonister risiskerer å sulte ihjel

– Sverige i innvandringssjokk

– Hemmelig asylgruppe planlegger for 400.000 nye innvandrere til Sverige

– Asylsøkere ankom Sverige i privatjet

– 2500 asylsøkere får boliger i uken – svenske studenter må bo i telt

Exit mobile version