Site icon Lykten

«Kvinner må endre oppførsel» sier kvinnelig tysk borgermester etter angrepene på nyttårsaften

Det var under en pressekonferanse på tirsdag som Køln sin borgermester, Henriette Reker, fortalte om byens planer om å publisere oppførsels-reglement for tyske kvinner – men altså ikke arabiske menn.

– Vi kommer til å iverksette preventive tiltak slik at unge jenter og kvinner kan beskyttes fra slike hendelser. Vi kommer til å publisere regler på nettet, slik at disse kvinnene kan være mer forberedt, uttalte Reker.

Reker er spesielt bekymret for det forestående karnevalet i byen som skal gå av stabelen i februar, hvor man nå frykter lignende tilstander.

Les også: Hundrevis av tyske kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

«MÅ ENDRE OPPFØRSEL»: Ifølge Køln sin borgermester, Henriette Reker, så skal byen nå sette opp et reglement for hvordan kvinner bør oppføre seg og kle seg når de beveger seg ute på byen. Noe slikt reglement finnes imidlertid ikke for de som står bak de seksuelle overgrepene.

Noen av de reglene og rådene som borgermesteren og politisjefen i byen gir ut til jenter og kvinner som skal ut på byen i forbindelse med festligheter, som følger:

Opptil 1.000 menn, som i følge tysk politi hadde «arabisk og nordafrikansk utseende», deltok i de koordinerte sex-overgrepene på folkeplassen utenfor jernbanestasjonen i byen på nyttårsaften.

Minst 80 kvinner, sannsynlig mange flere, ble overfalt, seksuelt antastet, fraranet verdisaker, samt kalt «horer», da den store gruppen av ikke-vestlige menn befant seg utenfor jernbanestasjonen.

Les også: VIDEO: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

Det ble også skutt med nyttårsraketter inn i folkemengdene og mot politiet. Politiet hadde store problemer med å gjøre jobben sin og bistå de livredde kvinnene fra den 1.000-mann sterke muslimske mobben.

Ifølge vitner skal jenter helt ned i 15-års alderen i følge med sine foreldre ha blitt seksuelt antastet, sammen med sine mødre. Ektemenn og kjærester måtte stå hjelpeløse og se på at dusinvis av asylsøkere og flyktninger tok seg til rette mot deres kjære, i deres egen by.

Minst en kvinne skal ha blitt utsatt for en fullbyrdet voldtekt i forbindelse med tumultene i Køln.

Det rapporteres også at lignende hendelser skjedde i byer som Hamburg og Stuttgart.

NYTTÅRSFEIRING PÅ LEGEVAKTEN: Den 18 år gamle jenta var ute med gode venner på en nattklubb i byen Stuttgart, da en større gruppe utenlandske menn forsøkte seg på henne. Jenta og venninna sa nei, men dette godtok ikke gjengen. Jenta ble forsøkt ranet og deretter slått i ansiktet med knyttneve, av en person som beskrives som med «innvandrerbakgrunn». Det hele endte med brukket nese og besøk på legevakten. (Foto: Facebook).

På sosiale medier går det ganske hardt for seg, og mange innlegg går ut på å sette søkelys på det faktum at det eksklusivt var utenlandske menn, av arabisk og nordafrikansk opprinnelse, som begikk de grove seksuelle overgrepene mot de tyske kvinnene.

Flere spør seg hvordan media og politikerne hadde reagert om det hadde vært 1.000 hvite tyskere som hadde seksuelt antastet, ranet, slått og trakassert feststemte muslimske eller mørkhudede kvinner under foreksempel den muslimske høytiden Eid.

Eller om dette hadde skjedd i et muslimsk land.

Les også: VIDEO: Svensk kvinne sex-trakasseres av utlendinger i Sverige på nyttårsaften

Relatert:

Exit mobile version