Site icon Lykten

Massive seksuelle overgrep mot mindreårige jenter i Sverige – asylsøkere pågrepet

Denne helgen er den omreisende gratisfestivalen «Putte i parken» i byen Karlstad. Fra torsdag til  lørdag så opptrådte en mengde artister i parkområdet Mariebergsskogen. For en gruppe unge jenter ble imidlertid ikke fredagens festivalbesøk en hyggelig opplevelse.

Politiet hadde på lørdag formiddag fått inn rundt 12 anmeldelser fra jenter som hadde blitt seksuelt misbrukt på festivalen.

Samtlige overgrep skal ha fulgt det samme mønsteret. Jentene skal ha blitt omringet av en gjeng unge menn i folkehavet foran scenen. De unge mennene skal så ha befølt jentene på brystene og rumpa, samt forsøkt å få sine hender under klærne deres. Jentene skal også ha blitt forsøkt kysset.

Noen av jentene skal ha vært så unge som 12 år.

Les mer: Ungjenter sex-trakasseres hver dag på skolen – foreldrene fortviler

Ifølge politiet er det ingen tvil om at de mistenkte gjerningsmennene i samtlige tilfeller er «enslige flyktningbarn». I Värmlandspolisens døgnrapport på politiets egne nettsider skriver man:

Det er med sorg at politiet konstaterer at unge jenters opplevelse av festivalen er at deres kropper er allmenn eiendom som et antall menn tar seg retten til å tafse på. Å få fremmede hender på sin rumpe, sine bryst, at man stikker inn hender innenfor klær og tilogmed kysser ofrene er det anmeldelsene går ut på. Dette er helt uakseptabel oppførsel og det råder ingen tvil om hvilke som tar seg disse frihetene. Gjenger med 7-8 unge menn som tilhører enslige hitreiste (flyktningbarn red. anm.) barn.

To av de mistenkte skal ha blitt pågrepet på lørdag morgen på et hjem for flyktningbarn. En mistenkt skal ifølge opplysninger på politiets nettside har blitt pågrepet på festivalområdet allerede på fredag kveld.

En bemerkelsesverdig detalj oppgis vedrørende den unge mannen som ble pågrepet på fredag kveld. Han skal til politiet ha sagt at han er 18 år gammel. Ifølge hans LMA-kort (Identifikasjonskort gitt til asylsøkere fra Migrationsverket) så er han imidlertid under 18 år.

Les mer: Media og politi skjulte massive seksuelle overgrep under musikkfestival i Sverige

Les mer: Stor skandale: Svensk storavis mørkla voldtekter under musikkfestival. Årsak? Gjerningsmennene var innvandrere

De uklare aldersopplysningene antyder at den pågrepne asylsøkeren ikke har snakket sant om sin alder.

Det er ennå uklart om samme gjeng av «enslige asylsøkerbarn» sto bak samtlige av overgrepene, eller om det er snakk om ulike gjenger.

Ifølge svenske medier skal alle de pågrepne asylsøkerbarna være sluppet løs av politiet. Dette betyr i praksis at de kan gå tilbake til festivalen igjen og fortsette overgrepene.

Les mer: Politiet hemmeligstempler kriminalitet begått av asylsøkere i Sverige

Armbånd mot voldtekt

For å få bukt med de seksuelle overgrepene og voldtektene som er et alvorlig samfunnsproblem i Sverige, så har svenske myndigheter laget såkalte «voldtektsarmbånd«, som jenter og kvinner skal gå med i sommer. På armbåndet står det «tafsa inte».

Det er meningen at overgripere og voldtektsmenn skal avstå fra å begå kriminelle handlinger mot kvinner når de ser armbåndet.

Les mer: Rektor på svensk skole la lokk på voldtekt i skolegården på grunn av overgripernes etniske bakgrunn

TANNLØS POLITISJEF: Dan Eliasson er politisjef i Sverige. Han har aldri vært i polititjeneste og har ingen erfaring fra ordensmakten på noe nivå. Nå har han sammen med svenske myndigheter kommet frem til at man skal stoppe de ekstremt mange gjeng- og overfallsvoldtektene, samt muslimske tafseovergrepene, med armbånd. (Foto: Politiet/Fria Tider).

De rike beskyttes

Det kritiseres fra flere hold hvordan befolkningen i Sverige har få politimenn til disposisjon når de beveger seg offentlig og at politiet ofte ikke engang dukker opp etter mindre kriminelle handlinger, ettersom de er opptatt med grov kriminalitet som skyting på åpen gate, gjengkriger eller angrep mot ambulanser, brannbiler og politiet.

Samtidig som rapportene om masseovergrep på flere festivaler i Sverige tikker inn, så feirer de rødgrønne politikerne seg selv på «Almdalensveckan», en slags sommerfest for politikere, journalister og samfunnstoppene i Sverige, hvor det serveres ekstravagant mat, underholdning samt tilbys luksuriøs innkvartering.

Det hele er sterkt overvåket av livvakter, politi og sikkerhetsvakter og koster skattebetalerne titalls millioner av kroner. Ingen av asylsøkerbarna eller nysvenskene slipper inn på Almedalen, slik at politikerne kan føle seg helt trygge, langt vekk fra vanlige svensker hverdag, slik som er beskrevet i festivalen i denne artikkelen.

Les også: Flyktningbarn arrestert for gjengvoldtekt av ung kvinne i Sverige

ELITEN: Politikere og journalister møtes hvert år til Almendalsveckan. Med hundrevis av politimenn, livvakter og sikkerhetsvakter, samt musikk og god mat, koser eliten i Sverige seg langt vekk fra allmennheten og deres problemer med seksuelle overgrep, ran og drap. (Fotomontasje svenske politikere/Almdalsveckan).

Les også: Overgrepene på nyttårsaften og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Relatert:

Exit mobile version