fbpx

Svensk jente gjengvoldtatt med pistol i munnen av innvandrere

D

FRA MIDTØSTEN: En av de siktede i gjengvoldtektssaken som går i Stockholm tingrett nå. (Foto: Privat).

Tre menn med bakgrunn fra land i Midtøsten er nå siktet for å ha gjennomført en bestialsk voldtekt på en svensk jente i Stockholm. Overgrepet skal ha skjedd i nærheten av innvandrerghettoen Tensta, en drabantby i Stockholm.

Ifølge siktelsen skal de tre siktede araberne sammen med en større gruppe ukjente personer ha voldtatt jenta på rundgang under svært grove omstendigheter.

Fikk pistol i munnen og vagina

Den grove voldtekten fant sted den 19. juni i en kolonihage på Järvafältet, et grøntområde som omringes av innvandrerghettoene Husby, Rinkeby og Tensta. Mennene skal under truende og voldelige omstendigheter ha holdt jenta nede mens de på omgang voldtok henne vaginalt og oralt.

D

STARTET HER: Overgrepene mot jenta skal ha startet i kolonihagen Hästa Träsk i Tensta, før hun ble dratt inn i en bil og kjørt til en kjeller i Rinkeby, der voldtektene fortsatte. (Foto: Google maps).

Når jenta skrek skal en av de tiltalte, påheiet av de andre voldtektsmennene, ha presset pistolen eller en pistollignende gjenstand, inn i jentas munn.

– Hvis du ikke er stille så skal jeg drepe deg, skal mannen ha sagt.

Ifølge siktelsen skal en av mennene når de var ferdige med de gjentatte voldtektene, ha presset pistolen opp i jentas vagina slik at hun fikk skader i underlivet.

Kjørt til en kjeller av en iransk mann

Etter den grove voldtekten skal en av de siktede, en iransk mann, sammen med en annen uidentifisert person, ha dratt jenta med seg inn i en bil og kjørt henne til et kjellerlokale på Ljungplan i Rinkeby, der de grove overgrepene fortsatte.

Ifølge siktelsen skal jenta under trusler blitt voldtatt av den ene mannen oralt, samtidig som den andre mannen voldtok henne vaginalt.

Aktor i saken fortalte at jenta skal ha befunnet seg i en særskilt utsatt situasjon på grunn av alvorlig frykt, samt vært ruset på alkohol og andre stoffer. Hun skal ikke ha kjent overgriperne fra før.

Voldtektene pågikk i flere timer

De tre mennene, 18, 19 og 21 år gamle og med bakgrunn fra Midtøsten, siktes når for grov voldtekt og medhjelp til grov voldtekt. Ifølge jentas vitneutsagn deltok flere menn i gruppevoldtekten, som skal ha pågått i flere timer.

I midten av september skal politiet i Stockholm ha arrestert seks personer, inkludert de som nå er siktet for den grove voldtekten. Politiet mistenkte også at det kunne være ennå flere involverte gjerningsmenn.

Alle de siktede er kjente kriminelle for politiet i Stockholm fra før.

SJOKKERT: En av de verste voldtektene jeg har sett på 22 år sier Anders Göranzon.

SJOKKERT: En av de verste voldtektene jeg har sett på 22 år sier Anders Göranzon.

Verste jeg har sett på 22 år

– Det går ikke an å sammenligne forbrytelser, men antallet ganger jenta ble voldtatt, samt den lange tiden overgrepene foregikk, gjør at dette er en av de verste voldtektene jeg har jobbet med under mine 22 år som politimann, sier Anders Göranzon til Mitt Stockholm i forbindelse med arrestasjonene.

Relatert: