Site icon Lykten

Miljøvernere etterlot seg et fjell av søppel

På Twitter har mange fortvilte New York-beboere lagt ut bilder på forsøplingen som venstreaktivistene etterlot seg og mange anklager deltakerne for å være hyklere.

– Deres kjærlighet til jorden er så virkelig at de ikke engang kunne bruke en søpleboks, skriver en innsender på Twitter.

David Kreutzer ved den konservative tenketanken Heritage Foundation postet også et bilde av en søplehaug og kommenterte:

– Dette her føles ikke spesielt grønt

– Hykleriet varierer fra person til person. De som hykler mest er de som selv reiser i privatfly, forklarere Kreutzer i New York Post.

Han sikter da sannsynligvis på flertallet av kjendiser, som Leonardo DiCaprio og Mark Ruffalo, som begge deltok i den kritiserte klimamarsjen. DiCaprio er kjent for å fly med privatfly for å motta priser og snakke om miljøet.

I ettertid har det fremkommet at frivillige aktivister i virkeligheten har fått betalt for å delta i marsjen.

Kritikk fra flere hold

Også nettstedet Townhall.com har tatt for seg kritikkverdige forhold rundt miljømøtet. Blant regnet noen ut at de som holdt tale under toppmøtet hadde flydd over 1, 036, 537 miles, eller 1.668.144 kilometer for å være tilstede fysisk. Dette er jo toppen av hykleri ettersom miljøvernforkjempere spesielt mener at flytrafikk er «den mest alvorlige miljøforbrytelse«.

Filmskaper og journalist Phelim McAleer påpekte dette hykleriet under FN sine klimakonferanse i 2009:

Høyre vs venstre

Mediene og venstreorienterte politikere gir gjerne seg selv stjerne i boka for sitt arbeide for miljøvern og klima. Men ovenstående eksempler er ikke de eneste som beviser at det er langt mellom å liv og lære for venstresiden.

Her er noen bilder og videoer som viser sannheten.

Først ut er «Restoring Honor Rally«, som er en samling av konservative, kristne amerikanere som ønsker mindre statlig innblanding og mer selvstendighet for innbyggerne i republikken. Over 500 000 mennesker deltok på Lincoln Memorial i Washington D.C. i 28 august, 2010.

En til fra den mediekritiserte Tea Party-bevegelsen etter et større møte:

Nå skal vi se noen videoer fra venstreorienterte organisasjoner, samt innvielsestalen til president Barrack Obama i 2009.

Her er en video som viser «One Nation Rally«, en samling av venstreorienterte organisasjoner, som ble holdt 2. oktober 2010:

Så en video etter innvielsestalen til president Barrack Obama i 2009:

 

Exit mobile version