Site icon Lykten

Muslimsk butikk på svenskegrensa tatt i matkontroll – møkkete vann rant på kjøtt

Det var et ubehagelig syn som møtte matkontrollen da de inspiserte en halal-matbutikk på den eldre delen av Svinesund-grensen.

POPULÆR: De fleste bilene som står utenfor BR Foods kommer fra Norge. Ukentlig kommer også busser fra Norge fullpakket med handlende.

BR Foods heter butikken som hadde en lang rekke uhygieniske brudd på forskriftene om både oppbevaring og sanitærforhold i forbindelse med kjøtt og frukt.

Daglig leder lover til media og myndigheter at de skal utbedre forholdene, men ifølge Sveriges Radio har denne butikken og eieren fått tilsnakk og kontroller tidligere uten at forholdene har blitt utbedret.

Bedriften er også kjent i Sverige for at myndighetene fant 30 senger i en vanlig enebolig tilknyttet de ansatte som jobbet for BR Foods. Bygningen hadde i tillegg et tilbygg på 250 kvadratmeter.

Mange norske muslimer som driver butikker, restauranter og kebab-utsalg i Norge reiser også til denne og andre lignende butikker på grensen og kjøper inn større partier med kjøtt som så igjen selges til norske kunder. Politiet og tollere på grensa har ofte stoppet personer som har kommet med for store mengder med uhygienisk pakket kjøtt som var ment å selges i Norge.

Relatert:

Exit mobile version