Site icon Lykten

Ni politimenn har tatt livet sitt i New York City

(Pixabay)

En politimann utenfor tjeneste skal ha tatt livet sitt i New York tidlig tirsdag morgen sist uke. Den 35-årige politimannen skal ha brukt et skytevåpen i sitt eget hjem. Mannen forlovede skal ha vært hjemme da det skjedde.

Ifølge CNN så har ni politimenn i NYPD tatt livet sitt i år, og syv av dem siden juni alene.

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser

Politiets hjemmeside tilbyr sine ansatte å snakke med noen hvis man føler håpløshet eller er overveldet.

«Å søke hjelp er aldri et tegn på svakhet – det er et tegn på styrke. Hvis du trenger hjelp av noe slag, vennligst kontakt politiets tjenester både innenfor og utenfor departementet – du skal aldri føle at du er alene».

«Din jobb krever at du bruker din dag på å hjelpe andre. Men før du kan ta vare på noen andre, så må du først ta vare på deg selv», skriver NYPD.

Les også: Venstrestyrte New York med drastisk økning i drap og voldtekter

Hva som er årsaken til økningen i selvmord og desperasjon hos de ansatte kan mulig spores til byens globale og innvandrertette befolkning. New York City er en by der kriminelle i alle farger og former kan operere, mens politiet stadig føler at deres arbeide er forgjeves. Når man fanger en kriminell, slippes to nye ut på gaten. Og andre igjen ankommer fra ikke-vestlige land uten ønske om å integrere seg. Volden og traumaene man opplever i en flerkulturell by er også betydelig verre og tyngre enn i en homogen by. Hvite utgjør en minoritet i byen med 44.6 prosent.

New York City er også en såkalt «Sanctuary City», der ulovlige og kriminelle innvandrere fra den tredje verden kan føle seg trygge uten å bli etterforsket eller pågrepet i forbindelse med sin ulovlige oppholdsstatus når de begår lovbrudd.

Det hjelper heller ikke at media og politikere på den politiske venstresiden har skapt et hatefullt og mistenkelig klima mot politiet, ved stadig å gi dem skylden for dødelige utfall og løgnaktige påstander om profilering av etnisiteter. Dette har ført til at politifolk blir angrepet på gaten, opplever at offentlige demonstrasjoner har slagord om å drepe politimenn og at høyt profilerte idrettstjerner i USA avbildes med nedlatende bilder og slagord om politiet.

Les også: Forskere slår alarm om norsk politi – helseskadelig miljø for mange ansatte

Sverige følger etter

Den samme utviklingen kan man se i andre innvandretette byer og boområder, som i svenske storbyer der politibetjenter sier seg selv opp i større grad enn politiet klarer å ansette nye betjenter. 

Der kommer rapporter om at politiet er overarbeidet, utslitte og redde i hverdagen. Trusler fra kriminelle, en hverdag med hemmelige navn og adresser og beskyttelse til og fra jobb er noe av det svenske politibetjenter opplever i svært flerkulturelle områder i storbyene.

Les også: Svenske politibetjenter flykter fra jobben – overarbeidet, utslitte og redde

Les også: Kaos i Sverige – ingen tør å bygge ny politistasjon i Rinkeby

Les også: Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

Kilde: Breitbart

Exit mobile version