Site icon Lykten

Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Det er i boken «Den siste til å flykte» at Kertész fordømmer det makthaverne nå gjør med Europa.

I boken kritiserer Kertész, som ved 15-års alderen ble internert i Auschwitz, det liberale forsøket på  å erstatte den europeiske kulturen med masseinnvandring fra muslimske kulturer i den tredje verden.

Europa vil snart gå under på grunn av sin tidligere liberalisme som har vist seg barnslig og selvutslettende. Europa har produsert Hitler og etter Hitler står kontinentet der uten argumenter: Portene er vidåpne for islam, man våger ikke lenger å snakke om rase og religion, samtidig som islam bare kjenner hatets språk mot fremmede raser og religioner, skriver Kertész i sin bok.

Den 85 år gamle nobelprisvinneren fortsetter:

– Jeg skal si noen ord om politikk også. Da vil jeg prate om hvordan muslimene oversvømmer, okkuperer, i klare ord, ødelegger Europa; om hvordan Europa forholder seg til dette, om den selvutslettende liberalismen og det stupide demokratiet… Det ender alltid på samme måte: sivilisasjonen når et stadium av overmodning der den ikke bare er ute av stand til å forsvare seg, men der den på et tilsynelatende ubegripelig sett dyrker sin egen fiende.

Oppdatert: Imre Kertész gikk bort 31. mars i sitt hjem i Budapest, hvor han også var æresborger.

Exit mobile version