Site icon Lykten

NRK-kilde avslørt – svært negativt innstilt mot president Trump

Den påtvungne og skattefiansierte statskanalen NRK benytter seg ofte av internasjonale massemedier som kilder når de produserer nyheter for sine norske brukere. Ett av de selskapene NRK har brukt ofte under sin dekning av amerikansk politikk, er den venstreekstreme nyhetskanalen CNN.

NRK BRUKER CNN SOM KILDE: Statskanalen NRK bruker svært ofte CNN som kilde til sine nyhetssaker om amerikansk politikk og i særdeleshet om nyheter relatert til president Donald Trump. (Skjermbilde Google søk).

Les også: NRK «glemte» å informere sine lesere om den store mengden sorte Trump-tilhengere utenfor Det hvite hus

CNN avslørt av Project Veritas – svært negativ dekning av Trump

Nylig ble CNN avslørt av organisasjonen Project Veritas, som har spesialisert seg på å avsløre massemedias utstrakte bruk av løgner, propaganda og regelrett sabotasje mot det republikanske partiet og deres politikere, samt konservative velgere. Project Veritas har også avslørt hvordan de store sosiale plattformene som Twitter, Facebook og Youtube sensurerer og sletter brukere som støtter Trump. 

Project Veritas fikk innsyn og tok opp alle morgenmøtene som kanal-sjef Jeff Zucker hadde med sitt leder-team i to måneder. Der fikk man høre hvordan CNN aktivt vinkler president Trump negativt og kjører regelrette politiske kampanjer for å sette ham og politikken hans i et dårlig lys. Man angriper også konservative velgere og politikere, og utsetter dem for farlige hekseprosesser som kan sette deres liv i fare.

Les også: CNN avslørt på skjult video – «Riksrett er historien vår, ignorer alt annet»

Under ett av morgenmøtene skal visepresident hos CNN, Cynthia Hudson, kommet med rasistiske uttalelser mot kuban-amerikanere fordi de i stor grad stemte på Donald Trump.

Les også: BBC dømt til å betale erstatning etter falske nyheter om Trump

Man velger også med vilje å utelate avsløringer og nyheter som kan få demokratiske politikere og president-kandidater i et dårlig lys, som da avsløringen om Joe Biden, hans sønn, Hunter Biden og pedofili-skandalen fikk stor dekning på nyhetskanaler som ikke åpenlyst støtter demokratene.

Les også: Twitter og Facebook sensurerte avsløring om Joe Biden

Les også: SJOKKAVSLØRING: Påstår å ha funnet barneporno på Hunter Bidens laptop

Dømt til å betale milliard-erstatning for falske nyheter

CNN har de siste årene fått et svært frynsete rykte på seg for å være ensidig fokusert på sin nyhetsformidling fra et ytterliggående og ekstremt politisk ståsted tilhørende langt ute på venstresiden. Kanalen publiserer jevnlig programmer om president Trump hvor de projiserer sine egne anti-demokratiske konspirasjonsteorier om presidenten.

Nylig måtte CNN betale ut et beløp anslått til en kvart milliard dollar til skoleeleven Nick Sandmann. Den da 16-årige Sandmann ble som Trump-tilhenger på en klassetur feilaktig og med grovt overlegg hengt ut som rasist med navn og bilde. Det førte til at eleven, hans familie og skolen ble utsatt for drapstrusler og familien måtte flytte fra sitt hjem etter at CNN hang ut skolegutten og hans medelever.

Her hang også NRK seg på hetsen og personangrepene, noe de fikk kritikk for i ettertid.

Les også: CNN må betale erstatning til skoleelev som ble hengt ut som rasist

Flere nettsteder har omtalt avsløringen av CNN og deres morgenmøter

Her omtales Project Veritas’ opptak av CNNs morgemøter av nyhetskanaler som Daily Wire, RT og Fox News.

Relatert:

Exit mobile version