fbpx

Hvorfor lyver dere NRK? (Podcast #5)

Da har vår statskanal, styrt av tidligere SV’ere, arbeiderpartipolitikere, Sovjet-agenter og inkompetente politiske døgenikter gjort det igjen. Nok en liten dråpe i havet av løgner som er nyhetsdekningen deres. Det er ingen stor løgn, men det er en løgn, likeså. De tusen nålers løgner som stikker leserne daglig til de er numne i huden. Og den avslører hvordan NRK daglig bedriver politisk propaganda mot lisensbetalerne. År etter år.

Men heldigvis har vi muligheten til å avsløre dem i deres løgner ved hjelp av internettet. Enn så lenge da. For hadde det vært opp til NRK, VG og resten av dem så hadde alle nye nettsider med nyheter utenfor den sosialistiske sfæren blitt stengt ned. Mange nye medier har blitt sensurert og fjernet etter press fra nettopp de store mediene og politiske betalte aktivister på venstresiden.

Denne gangen dreier det seg om en småbarnsmor i Tønsberg som var ute og gikk tur med babyen sin i barnevogn. Under turen dukker det opp en ikke-vestlig mann, mørk i huden, mulig fra Afghanistan. Mannen har en skrutrekker. Han viser at han ønsker seksuell omgang med kvinnen. Vil han stikke babyen med skrutrekkeren? Vil han voldta småbarnsmoren med barnet gråtende i barnevognen? Er han ruset? Er han psykotisk? Har han vært med i islamsk stat og kommet hit under dekke av å være flyktning? Ingen vet noenting, fordi myndighetene og media har lagt lokk på all informasjon om akkurat dette.

Men saken er litt alvorlig og NRK Vestfold skriver om den. Vel, de skriver noen korte linjer. De utelater både etnisitet og dykker ikke ned i bakgrunnen for hendelsen. Hvem var gjerningsmannen? Hvor kom han fra? Hvorfor gikk han fritt rundt i samfunnet blant våre sårbare kvinner og barn? Og svært viktig, hvem har ansvaret for at han er i Norge? Hva slags psykiske problemer vil kvinnen slite med etter hendelsen? Hva slags oppvekst vil barnet få med en mor med mulige psykiske problemer? Jenter og kvinner som har blitt utsatt for slike hendelser faller ofte i depresjon, angst og får langvarige psykiske problemer. Noen av dem tar livet sitt. Familier ødelegges.

(Skjermbilde: NRK Vestfold).

Så skal vi se hva politiet selv gikk ut med av informasjon på sin offentlige Twitter-profil om saken:

Undertegnede har skrevet om media, og i særdeleshet NRK mange ganger. Tatt dem på fersken i å lyve om dusinvis av saker. Hvor de har unnlatt å informere om gjerningspersoner, etnisitet, religion, motiv og ugjerningens og forbrytelsens sammenheng med samfunnsutviklingen med åpne grenser og masseinnvandring. Journalistene har vært politiske aktivister ansatt med det motivet at de skal formidle nyhetene på en viss avtalt og godkjent måte. At folket skal forledes og føres bak lyset. 75 prosent av alle som dømmes for grov vold i Oslo er utlendinger, kunne TV2 i en nærmest tvunget innslag formidle for en måneds tid siden. Journalisten bak saken var selvfølgelig pakistansk. For hadde det vært en norsk journalist som hadde laget den, så ville han blitt kalt rasist og blitt fryst ut på jobben. Men nå ble det altså hovedsak.

Men med saken fra Oslo og voldsbølgen følger en rekke andre spørsmål. Hvordan kunne dette skje? Hvorfor har vi latt det komme så langt? Hvem har ansvaret? 

De som forsøker å nøste opp i dette blir angrepet. Det skrikes om rasisme og fremmedfrykt. Alt vi sier og formidler blir satt under lupen og forvrengt.

Faktisk.no som er et misfoster og sumpmonster laget av riksmediene ser en annen vei. De går etter de nye mediene og ikke sine egne aviser løgner. Leserne bedras. Et stjerneeksempel, riktignok fra utlandet, er hvordan de har forfulgt Trump og Russland-collusion saken i over to år. Nå viser det seg at alt var løgn. Hver eneste artikkel og påstand. Hvert eneste innslag og reportasje. Hver eneste direktesendte rapport fra NRKs utenriksreportere. Men vil NRK miste sin status hos Facebook og på Twitter? Miste sine blå verfisieringsmerker? Vil de ble notert ned og miste spredning av artikler som straff? Vil Faktisk.no gå etter NRK, VG, Aftenposten og resten av dem for å ha spredt de samme løgnene om Trump og Russland? Nei. Selvfølgelig ikke. 

Saken fra Tønsberg med kvinnen og barnevognen er en liten notis. Det er ikke hovedsak. Det ville det vært for noen tiår siden. Vi har blitt numne. Vi har blitt kokt i kjelen så lenge at vi ikke lenger merker at vi snart har mistet landet vårt.

Les også: Hvorfor forteller dere ikke sannheten, NRK?

(Tegning: @stegetefter. Tekst/oversettelse: Lykten.no).

Les også: Media og venstresidens løgner – igjen og igjen – Podcast #1

VIDEO: NRK-sjefer innrømmer at de er venstreekstreme – jobber for flerkultur og angriper Trump med overlegg

Les også: NRK avslørt: La inn Breiviks manifest på kommentarfelt hos konkurrent

Relatert:

Facebook Comments