Site icon Lykten

Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårige jenter i England

Femten muslimske menn med pakistansk bakgrunn har blitt fengslet i tilsammen 168 år for å «systematisk ha groomet og seksuelt misbrukt tenåringsjenter» i byen Halifax i England. Den lengste dommen var på 25 år. (Grooming er når menn kontakter unge jenter, gjerne mindreårige, med komplimenter, gaver og rusmidler. Etter en stund ber mennene om tjenester tilbake, i all hovedsak seksuelle).

De seksuelle overgrepene inkluderte voldtekt, grooming og prostitusjon, som politiet omtalte under rettssaken som «forferdelige».

De unge jentene som vitnet mot den muslimske gjengen blir hyllet i britiske medier for sin «utrolige styrke og mot».

Les også: Muslimsk overgrepsskandale i England vokser – over 2.000 jenter misbrukt

Ifølge politiet skal dette være en av de største og lengste etterforskede kriminalsakene noensinne i England.

I det som beskrives som en «kompleks og langvarig operasjon» så skal det ha vært tre separate rettssaker i Leeds Crown Court, som nå har blitt offentliggjort for allmennheten.

Mennene skal ha seksuelt misbrukt en ung jente i Halifax og Bradford mellom 2009 og 2011. Et annet offer skal ha blitt misbrukt av kun ett av gjengmedlemmene.

VOLDTEKTSROM: Fra en tidligere artikkel om grooming-gjenger i Storbrtiannia: Voldtektsgjengene holdt ofte jentene som slaver i lange perioder på ulike billige hoteller eller hjem de eide. Her ble jentene voldtatt dag etter dag, ikke sjelden av så mange som fem menn om gangen.  Hvis jentene nektet ble de truet med at de og familien skulle drepes.

Les også: Laura ble kalt rasist da hun vitnet mot den muslimske overgrepsgjengen

Ungjenta som skal ha blitt misbrukt «mest» var 13 år gammel da de første overgrepene fant sted.

Hun skal ha ifølge sosialmyndighetene ha kommet fra en «kaotisk familiebakgrunn» og ble etterhvert plassert i et ungdomshjem.

Jenta ble gjort avhengig av narkotika og alkohol av muslimene under de seksuelle overgrepene, som tok slutt i 2011.

Hun er i dag 21 år gammel og har startet ett nytt liv med sitt barn langt unna Calderdale.

Les også: 14 somaliere dømt for sex-slaveri i England

Tilsammen 25 muslimske menn med pakistansk bakgrunn skal ha blitt siktet, men fire skal ha blitt frikjent av juryen, mens tre andre skal ha blitt frikjent av dommerne.

Her følger overgripernes navn, alder og bosted på engelsk:

I tillegg til disse dommene skal Fasil Mahmood (37) fra Halifax ha blitt fengslet i 10 måneder for brudd på narkotikaloven og Farquaan Gafar (31) fra Derby, skal ha innrømmet ett tilfelle av seksuell berøring og vil få sin dom senere i år.

DØMT: Mohammed Ali Ahmed, fikk 6 og et halvt år i fengsel.
DØMT: Amaar Ali Ditta, fikk 9 år fengsel.
DØMT: Mansoor Akhtar, fikk 6 år fengsel
DØMT: Khalid Zaman, fikk 17 og et halvt år.
DØMT: Hedar Ali, fikk den strengeste straffen, med 25 år i fengsel.

Les også: Ny overgrepsskandale i England – massivt muslimsk overgrepsnettverk i Sheffield

«Seksuelle overgrep mot mindreårige, utnytting og mishandling»

Ifølge sjefen for sedelighetspolitiet i Yorkshire og Humberside, Peter Mann, så skal mennene være «ansvarlige for en rekke kriminelle handlinger som omhandlet seksuelle overgrep mot mindreårige, utnytting og mishandling».

Ett av ofrene skal ha blitt seksuelt forgrepet på i en bil.

Det andre offeret skal ha blitt utnyttet av flere i gjengen samtidig, hvor de groomet henne, puttet narkotiske stoffer i drikken hennes, samt andre narkotika-relaterte forbrytelser. Andre misbrukte henne på egenhånd.

Les også: Kunne noe lignende seksuelle overgrep ha skjedd i Norge? – Ja det har allerede skjedd

Peter Mann sier at det har vært en «langvarig og kompleks» etterforskning og la til at jentene hadde vist en utrolig «styrke og mot» ved å rapportere overgrepene de ble utsatt for at de muslimske mennene.

Politiet i West Yorkshire skal ha fått den første rapporten om de seksuelle overgrepene i 2012 fra et av ofrene. Dette førte til at et annet offer også sto frem.

SMÅBARNSMOR KNIVSTUKKET, DREPT OG KASTET I ELVEN: Frieord har tidligere skrevet om småbarnsmoren Laura Wilson: Laura Wilson ble knivstukket 41 ganger og kastet i en elv etter at hun avslørte de muslimske voldtektsmennene som hadde ødelagt livet hennes.

Les også: Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

Tusenvis av dokumenter og bevis

Ifølge politiet skal de ha gjennomført over 60 timer med intervjuer med de to ofrene. Etterforskere skal også ha gått gjennom 1.848 uttalelser, 2.963 bevisgjenstander og mer enn 20.000 dokumenter.

Senioretterforsker Nicola Bryar uttalte til media etter dommen at «I sentrum av denne komplekse saken så finnes det to unge sårbare ofre som ble jaktet på og misbrukt av menn for deres egen seksuelle tilfredsstillelse».

Hun fortsatte: «Jeg håper slutten på disse rettssakene vil muliggjøre for dem å kunne legge dette traumaet bak seg og forsikre andre potensielle ofre at vi vil behandle dem med den største sensitivitet og aktivt forfølge overgripere».

Les mer: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

Les mer: Britisk integrasjonssjef: Muslimer vil aldri integrere seg

Ingen norske medier har valgt å omtale saken

Exit mobile version