Site icon Lykten

– Programmet burde aldri vært sendt!

Gårsdagens utgave av SVT-programmet «Uppdrag granskning» bygger på «en gammel høyreekstrem konspirasjonsteori» og burde ikke sendes uttalte den venstreekstreme professoren og kriminalitetseksperten Jerzy Sarnecki under et intervju i den samme kanalen.

 – Teorien går ut på at fremmede menn kommer til Sverige og voldtar svenske kvinner og at etablissementet og pk-eliten forsøker å skjule dette, sa Sarnecki.

Les også: Svensk politi hemmeligstempler kriminalitet begått av flyktninger og asylsøkere

Les også: Media og politi skjulte massive overgrep i Sverige

I episoden på det svært populære TV-programmet som ble sendt i beste sendtid, klokken 20.00 i går, har journalistene gransket samtlige voldtektsdommer de siste fem årene. Det viser seg blant annet 85 prosent av menn som dømmes i svenske rettssaler for overfallsvoldtekter er utenlandsfødte.

Halvparten av overfallene fant sted mindre enn et år etter at innvandrerne hadde kommet til Sverige.

Les også: Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten – ble politianmeldt

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

OVERFALT, VOLDTATT OG DREPT: I 2010 ble Elin Krantz (27) ble funnet naken i skogen i Gøteborg. Morderen, Ephrem Tadele Yohannes, sitter på en dom på 16 år, med utvisning etter endt soning. Sveriges ukontrollerte innvandring sørget for at den unge kvinnen ble revet vekk fra familie og venner. (Foto: Privat)

Professor Jerzy Sarneckis strategi går nå ut på å argumentere for at statistikk rundt rettskraftige dommer er verdiløse ettersom det finnes mange flere tilfeller av anmeldte voldtekter, som aldri fører til noen dom.

Den 71-årige venstreekstreme akademikeren holder fast på den gamle løgnen om at det er «sosioøkonomiske faktorer» som forklarer hvorfor i all hovedsak ikke-vestlige innvandrere voldtar i så stort omfang i sitt nye land.

– Hvordan kan man i det hele tatt komme på ideen å forklare disse overgrepene som begås av en veldig liten gruppe mennesker med hele gruppens kultur? spør han.

Les også: Rapport – kriminaliteten i Sverige er skyhøy etter flyktningstrømmen

Les også: Sverige befinner seg i borgerkrig – se videoene og bildene her!

Han innrømmer også at avsløringen av tallene så kort tid før det svenske valget kan får katastrofale følger for den rødgrønne politiske siden. En politikk som har sørget for åpne grenser og en rask utbytting av det svenske folket med ikke-vestlige innvandrere og islam som hovedreligion. Det er ventet at etniske svensker vil være i minoritet i vårt naboland i år 2065.

 – Dette kan etablere denne høyreekstreme ideen om at innvandrere kommer til Sverige for å voldta svenske kvinner.

Sarnecki er selv medvirkende i programmet. Han kommenterer blant annet mangelsen på forskning rundt innvandrernes overrepresentasjon i denne kategorien forbrytelser.

 – Det kan vel si er delvis min og mine kollegers feil. Vi burde ha forsket på dette betydelig mer intensivt, innrømmer professoren.

VIDEO: VIDEO: «Det finnes ingen vei tilbake» – Sverige er ikke lenger svenskenes land

Les også: Småbarnsmor brutalt knivranet og voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

Les også: Sverige – helt siden 1978 har det vært klart hvem som voldtok

Det nasjonalkonservative og innvandringskritiske partiet Sverigedemokraterna har store muligheter til å gjøre et brakvalg og få sitt beste resultat noensinne.

Sendingen av TV-programmet har sendt sjokkbølger helt ned til Storbritannia, der den venstreorienterte lisensfinansierte søsterkanalen BBC satte spørsmålstegn ved hvorfor SVT hadde sendt et potensielt oppildnende program rett før valget.

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz – obs: sterke bilder

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Du kan se programmet selv på SVT Play.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Les også: Somalier voldtok 11 år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnsstraff

Les også: Svenske feminister flykter fra flerkulturelle bydeler på grunn av muslimer

Les også: Kvinne ute på tur overfalt – reddet av hunden sin

Relatert:

Exit mobile version