Site icon Lykten

Rullestolbruker voldtatt av asylsøkere – venstrefeminister demonstrerer mot rasisme

Etter at en kvinne i rullestol ble voldtatt av minst fem afghanske asylsøkere, velger det venstreekstreme partiet Feministisk Initiativ og Venstrepartiet på Gotland å holde en manifestasjon for «allas lika värde» (alle er like mye verdt), skriver Fria Tider.

KRITISERER MENN SOM VIL BESKYTTE KVINNER: Nå ønsker feministene å stoppe folkeaksjonen mot gjengvoldtekter på Gotland. En kvinne som satt i rullestol og ble gjengvoldtatt i flere timer av afghanske flyktninger skal ifølge partiet Feministisk Initiativ ikke fortjene beskyttelse og oppmerksomhet, da det kan føre til «fremmedhat» og «rasisme». (Foto: Fria Tider/Facebook).

Les også: Kvinne i rullestol gruppevoldtatt av fem menn

Den feministiske manifestasjonen, som skal avholdes på søndag, blir beskrevet som en reaksjon på at «nazister» fikk tillatelse til å marsjere i Visby forrige helg.

– Vi kommer aldri å akseptere rasistenes forenklede beskrivelse av virkeligheten og deres påståtte vilje til å «beskytte svenske kvinner» mot en mystifisert trussel utenfra, skriver Feministisk initiativ på Facebook.

Målet er ifølge partiet å fremme «allas lika värde», en flittig brukt svensk politisk floskel som i praksis innebærer at alle i hele verden skal ha rett til å leve på bidrag i Sverige.

– I dag viser vi alle rasister og sexister at vi er mange, sterke og at vi står opp for at alle er like mye verdt, skriver det radikalfeministiske partiet på Facebook.

Fylkesmannen på Gotland, Cecilia Schelin Seidegård, er blant de som skal holde en tale under manifestasjonen. Hun ligger bak planene om å forvandle Gotland til en «multikulturell øy».

Les også: Venstreorientert politiker voldtatt av flyktninger – løy til politiet for å unngå «rasisme»

VOLDTEKTSFORBRYTERE. Tre av de afghanske asylsøkerne som er siktet for å ha voldtatt en rullestolbunden kvinne. Nå har de blitt hentet ut av politiet og transportert til en annen del av landet. Om de får gå fritt rundt også der, vites ikke. (Foto: Privat).

Ble sluppet løs av retten

Det var da politiet i samarbeid med retten i Visby slapp de fem voldtektsmennene fri, at man satte sinnene i kok hos lokale innbyggere og engasjerte borgere i andre deler av landet.

Grunnlaget for løslatelsen skal ha vært at den handikappede kvinnen «ikke gjorde nok motstand» og at det derfor innenfor lovverket ikke gir grunnlag for å fortsatt holde de mistenkte fengslet.

Hadde kvinnen kloret, sparket eller skreket i en betydelig omfang, så ville det stilt seg annerledes.

Denne loven har fått stor kritikk ettersom den tvinger voldtektsofre til å bevise at de kjempet mot voldtektsmannen eller mennene i dette tilfellet. Mange voldtektsofre blir paralyserte eller går inn i en psykotisk tilstand under slike overgrep og klarer ikke å kjempe eller slå fra seg. Dette straffes de for av det svenske lovverket.

Relatert:

Exit mobile version