Site icon Lykten

Se kartet som skremmer vettet av demokratene

Over 400.000 brukere av online-tjenesten Draft Kings, en tjeneste for det svært populære Fantasy Sports og odds-selskapet tror Donald Trump vil være en klar vinner i nattens amerikanske presidentvalg.

Faktisk er resultatet sjokkerende. Det viser nemlig at majoriteten av brukerne i hver enkelt stat mener at Trump vil vinne valget. Den eneste staten Biden får er Colorado.

Les også: Finansmarkedet i USA spår at Trump vinner valget

Les også: PANIKK: Biden-leiren innrømmer at Trump kun er en stat unna å vinne valget

Resultatet fra avstemningen følger panikken som nå brer seg i Joe Bidens kampanje, der man frykter at delstaten Minnesota vil snu seg fra blå til rød, noe som ikke har skjedd på 48 år. Det samme fryktes skje i Pennsylvania, en svært viktig stat for den som vinner presidentvalget.

Ifølge nettsiden Breitbart formidler flere sorte demokratiske senatorer at man ser at det finnes betydelig færre afroamerikanere som dukker opp for å støtte den demokratiske kandidaten. En betydelig større andel sorte velgere er ventet å stemme på Trump dette året enn i 2015. Dette alene vil kunne gi Trump valget.

Les også: Finn frem sjampagneflaska – Trump vinner!

Massemedia feilet katastrofalt med sine prognoser i 2015 da man hadde prognoser der Hillary Clinton fikk over 90 prosent av stemmene. Til slutt endte det som kjent med at Hillary tapte grovt og det gikk sjokkbølger gjennom det demokratiske partiet og deres støttespillere i massemedia.

Exit mobile version