Site icon Lykten

Seks eritreere dømt for voldtekt

Kvinnen havnet på en fest hos afrikanerne mens hun ventet på at en venninne, som bodde i samme oppgangen, skulle komme hjem.

Men da hun ville gå fra leiligheten gikk et ukjent antall av eritreerne til angrep, holdt henne fast og voldtok henne, skriver Fria Tider.

– Det føltes som fingre og hender var overalt. De førte fingre inn i både underlivet og analåpningen. Det gjorde veldig vondt. Neglene kjentes, fortalte kvinnen i avhør.

Les også: Flyktningbarn dømt for grov gjengvoldtekt i Sverige

Hun hørte også at eritreerne lo og hadde det gøy på sitt eget språk mens de voldtok henne.

– Det virket som om de hadde det veldig morsomt, fortalte kvinnen.

Etter en stund ble det kaos da to av afrikanerne begynte å sloss med hverandre om hvem som hadde rett til kroppen til den svenske kvinnen. Hun forsøkte da å komme seg ut av leiligheten, men en av mennene kastet en gryte i hodet hennes så hun besvimte. Etter å ha våknet til live kastet hun seg ut av vinduet og fikk kontaktet en nabo.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Falu tingrett mener det er bevist at flere menn deltok i voldtekten, men aktor har ikke klart å bevise hvem som gjorde hva. En av eritreerne hevdet for eksempel at han hadde bind foran øynene og at han ble «tvunget» til å voldta kvinnen.

Bare en av mennene ble derfor dømt for grov voldtekt til fem års fengsel. De øvrige kom unna med ti måneders fengsel for å ha unnlatt å opplyse om voldtekten.

Ingen av de seks blir utvist fra Sverige.

Les også: Voldtatt på tog i Sverige – «Det er synd på ham for han er flyktning»

Relatert:

Exit mobile version