Site icon Lykten

Selvmordsbomber fra Brorskapets norske moské

Mannen kalte seg Abu Ayub Al-Nurwiji som betyr «nordmannen». Den internasjonalt etterlyste konvertitten Anders Dale som står på USAs terrorliste for deltakelse i terrororganisasjonen al-Qaida, konverterte i Rabitamoskeen i 2008. Rabitamoskeen er i følge HRS den fremste brorskapsmoskeen i Norge.

Muslimsk Brorskap jobber for verdenskalifatet ved hjelp av et verdensomspennende nettverk av offisielle og uoffisielle organisasjoner, bl.a. terrororganisasjoner som Hamas og al-Qaida, men også en rekke organisasjoner og institusjoner i vesten.

Frieord.no har tidligere skrevet om hvordan Rabitamoskeen på Calmeyersgate i Oslo er koblet opp mot både norske og internasjonale terrorister, samt hvordan den statsstøttede organisasjonen Antirasistisk Senter og rådgiver med fokus på ekstremisme, Shoaib Sultan, har gått ut på ARS sine nettsider og oppfordret potensielle konvertitter å besøke den.

ANTIRASISTISK SENTER STILLER SEG POSITIVE: En melding på ARS sine nettsider forteller om hvordan man kan kontakte Rabitamoskeen på Calmeyersgate i Oslo hvis du ønsker å konvertere til islam. Her har blant annet norske og internasjonale terrorister vært faste besøkende.
Exit mobile version