Site icon Lykten

Sikh-leder i England: «Politisk korrekthet svekker kampen mot muslimske overgripere»

Dansken Søren Kern, som jobber for den amerikanske tenketanken Gatestone Institue, har gjennomgått hendelser og uttalelser om islam i Storbritannia i mai måned.

I denne måneden, nærmere bestemt 17. mai, startet en dramaserie produsert av BBC. Den handler om de unge jentene som ble voldtatt i bydelen Rochdale i Manchester. Tolv menn ble i 2012 dømt for sexhandel og andre lovbrudd, inkludert voldtekt, salg av mindreårige jenter for sex og for å ha hatt seksuell omgang med barn. 87 jenter ble identifisert som ofre.

Les mer: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

DØMT: Yasser Kabir, Tauqeer Hussain, Sufyan Ziarab, Bilal Ziarab, Nazir Khan, Faisal Khan, Hussain Sardar, Saqib Younis, Zain Ali, Israr Ali, Mohammed Akram og Khalid Mahmood fikk alle fengsel for sine roller i misbruket av en enslig ikke-muslimsk jente i Keighley i West Yorkshire. (Foto: Politiet).

Mennene var overveiende britiske pakistanere. Det førte til en diskusjon om hvorvidt manglende etterforskning fra politiet var knyttet til myndighetens frykt for å bli anklaget for rasisme. Alle ofrene i saken var hvite jenter. I andre liknende saker har ofrene i stor grad vært indiske sikher.

Ifølge nettavisen Breitbart viste ikke TV-programmet i BBC 17. mai at gjerningsmennene var muslimer, og at årsaken til seksualforbrytelsene følgelig kunne ligge i islams kvinnesyn kombinert med holdningen til ikke-muslimske kvinner, som ofte sees på som horer.

Les mer: Laura ble kalt rasist da hun vitnet mot den muslimske overgrepsgjengen

Les mer: Britisk integrasjonssjef: Muslimer vil aldri integrere seg

Denne typen underslåing av fakta fikk Mohan Singh, lederen for et stort sikh-samfunn i Storbritannia, til å uttale at politisk korrekthet har gjort det mulig for voldtektgjengene å lykkes.

«Jeg tror det skyldes politisk korrekthet, og at ingen vil bli kalt en rasist. Ingen griper virkelig tyren ved hornene og sier «Nei, misbruk er misbruk.» Hele systemet mislyktes, og det er det som har skjedd de siste 30 årene. Og det skyldes «politisk korrekthet». Folk er bare for redd for å si sannheten,» sa sikh-lederen.

Les mer: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

Les mer: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

SVÆRT KRITISK: Mohan Singh er leder for et stort sikh-miljø i England. Han har gått ut offentlig på radio og TV de siste månedene og kritisert både politi og myndigheter for å skjule hvem som står bak overgrepene og hvorfor. (Foto: LBC/Katie Hopkins).

Senere i måneden gikk den Manchester-fødte rockeartisten Morrissey ut med en liknende uttalelse om terroraksjonen i hans fødeby. Han mente myndighetene ventet unødvendig lenge med å innrømme at konsertbombingen var arbeidet til en islamistisk ekstremist, og at det skyldtes politisk korrekthet. Han mente politikerne aldri turte si det samme som «vi alle sier privat».

Dagen etter Morrisseys ytringer på Facebook ble poenget hans understreket av Manchesters ordfører, Andy Burnham, som sa at Manchester bombemannen Salman Abedi var «en terrorist som ikke hadde noe med islam å gjøre».

Les mer: Morrissey med knallharde angrep på britiske politiere etter terrorangrepet i Manchester

STEVEN PATRICK MORRISSEY: Musikkstjernen har vært en vokal kritiker av britiske politikere på grunn av innvandringspolitikken og terrorangrepene.

Relatert:

Exit mobile version