Site icon Lykten

Sovjet-Sverige: Pensjonister hentes på døra og dømmes i svenske rettssaler

(Illustrasjonsbilde / Pixabay)

Å være pensjonist med tilgang til internett i Sverige kan være farlig. Iallefall om man ytrer seg mot den offentlige sannheten og kritiserer de nye religionene som har kommet til landet.

Det fikk en 71 og 74-åring på hvert sitt sted i Sverige erfare nylig. 71-åring opplevde således å få besøk på sin dør av ordensmakten som kom for å hente ham for sine forbrytelser.

Det er hovretten i Skåne som nå har dømt pensjonisten for gummiparagrafen hets mot folkgrupp etter at han skrev en islamkritisk kommentar på Facebook. Der skal han blant annet ha skrevet at «alle (muslimer) følger koranen og dyrker voldtekt, pedofili, mord og terror».

Han ble først frikjent i tingretten, men myndighetene anket til hovretten der mannen nå altså ble dømt til betinget dom og i tillegg må betale erstatning.

Les også: 91-årig mann dømt i svensk rettssal – skrev negativt om muslimer på nettet

Da øker vi alderen med tre år og havner hos en 74-åring i Stockholm. Denne pensjonisten kritiserte muslimske bønnestunder utendørs som «en måte å markere sitt revir på». Han skal også ha skrevet på en Facebook-side at det er mye innavl i muslimske miljøer. Her hadde politiet kartlagt pensjonistens familiemedlemmer, hva han likte på Facebook og presset ham i det som beskrives som lange avhør om hvordan han mener ytringsfriheten skal benyttes i Sverige.

Tingretten så alvorlig på mannens forbrytelser og ønsket i utgangspunktet å sende mannen i fengsel i to måneder. Men hans ustraffede bakgrunn gjorde at han slapp unna med en dom for hets mot folkgrupp, samt 20.000 kroner i bøter.

Les en omfattende dokumentasjon av saken mot 74-åringen på Samnytt.se her.

Les også: SVERIGE: 65-årig kvinne fikk fengselsdom for Facebook-innlegg – muslim som voldtok 13-åring fikk samfunnsstraff

Og slik går dagene videre i vårt naboland, mens bomber eksploderer, mennesker blir henrettet på åpen gate og det er opprettet minst 55 såkalte «Ikke gå-soner» der politi, brannvesen og ambulanser ikke kan bevege seg uten bevæpnet støtte. Hundrevis av drap og drapsforsøk de siste årene er uoppklarte, men ressurser til å forfølge sine egne pensjonister for tankekriminalitet har man imidlertid tid og ressurser til.

Les også: Svensk aktor: Oppfordring til å skyte hvite mennesker ingen forbrytelse

Relatert:

Exit mobile version