Site icon Lykten

Spansk rabbiner: «Flytt fra Europa – det er fortapt»

Sjefsrabbiner i Barcelona, Meri Bar-Hen, oppfordrer nå jødene i byen til å flykte fra Spania, som han omtaler som «en sentral for islamistisk terror i hele Europa».

Bar-Hens advarsel kommer etter terrorangrepet i byen som etterlot seg 14 drepte og over 130 skadde, og som ble etterfulgt av enda et terrorangrep sør for Barcelona i Cambrils.

Den muslimske terrorgrupen IS har tatt på seg ansvaret for angrepene, som spanske myndigheter sier har vært planlagt i lenger tid og involverte minst et dusin muslimer.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

REIS TIL ISRAEL: Sjefsrabbiner i Barcelona, Meir Bar-Hen, oppfordrer nå jøder å reise til Israel som følge av at «Europa er fortapt», etter de mange muslimske terrorangrepene de siste årene. (Foto: Youtube).

I et intervju med det jødiske nyhetsbyrået JTA, sa Bar-Hen følgende:

– Jøder er ikke her permanent.

– Jeg forteller mine følgere; Ikke tenk at vi er her for alltid. Og jeg oppfordrer dem å kjøpe eiendom i Israel. Dette landet er fortapt. Ikke gjør den samme feilen som algeriske jøder, eller venezuelanske jøder. Det er best å komme seg ut nå enn etterpå.

Les mer: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

Les mer: EU-leder: «Majoriteten av asylsøkerne er velferdsmigranter og ikke flyktninger»

Rabbineren fortsatte med å si at angrepene hadde avslørt en tilstedeværelse av «radikale ytterpunkter» innen det muslimske samfunnet, et problem han også mente resten av Europa har.

– Europa er fortapt, sier Bar-Hen.

Rabbineren får imidlertid kritikk fra føderasjonen av jødiske samfunn i Spania, som har uttalt at de har «full tillit til sikkerhetsstyrkene som daglig jobber for å stoppe fanatikere og radikale muslimer fra å påføre smerte og kaos i våre byer».

Les også: Syrisk nonne: «Den muslimske invasjonen av Europa er organisert»

POSITIV TIL MASSEINNVANDRING: Selv etter de mange muslimske terrorangrepene i Europa de siste årene, er forstander Ervin Kohn fremdeles positiv til muslimsk innvandring til Norge.

Uttalelsen til Bar-Hen går kraftig imot uttalelser som forstanderen i det mosaiske trossamfunnet i Norge, Ervin Kohn, har kommet med de siste årene. Kohn har sagt at vi i Norge ikke skal dømme hele det muslimske samfunnet for det noen få ekstreme muslimer gjør. Han mener også at Norge ikke vil overleve uten masseinnvandringen fra blant annet muslimske land.

Politiet skjøt og drepte i går den siste muslimske terroristen som var på rømmen etter terrorangrepet i Barcelona sist torsdag.

Les også: 22-årig marokkaner jaktes av politiet – skal ha kjørt bilen som drepte 14 mennesker i Barcelona

 

Exit mobile version