Site icon Lykten

Svensk kjendiskokk brutalt slått ned fordi han ligner på Donald Trump

I et Facebook-innlegg som senere ble fjernet fra nettet, skal Anders Vendel, som er er en kjent antirasistisk frontfigur og stjerne i TV-showet «Kokkekampen», ha beskrevet det brutale overfallet som fant sted på lørdag morgen på en restaurant i Malmø sentrum.

– Jeg har vært på legevakten i flere timer og venter på røntgenbilder. Jeg ble banket opp av tre muslimske menn i alderen 25-35. De mente jeg lignet på Donald Trump.

– To av mennene tok tak i armene mine bakfra og den tredje startet å slå meg over hele ansiktet. Jeg prøvde å beskytte megselv med beina mine. Etter å ha mottatt rundt 20 slag mot ansiktet, falt jeg til bakken. Alle tre begynte da å sparke meg så hardt de kunne i ansiktet og hodet. Jeg har nå en brukket nese, kuler i hodet, et igjenklistret øye og skader i munnen, leppene og kjeven. Jeg har tilogmed en brukket tommel, skriver kjendiskokken.

Les også: Svenske Katarina (53) reddet jente fra overfallsvoldtekt – ble selv grovt mishandlet

FACEBOOK: Anders Vendel la ut bilder av seg selv på legevakten etter det brutale og rasistiske overfallet. Han fjernet det imidlertid en stund senere, av frykt for trakassering fra venstresiden, da han beskrev hvem som overfalt ham og hvorfor. (Foto: Facebook).

Anna Göransson, pressekontakt hos politiet i Malmø sentrum bekrefter til den svenske avisen Sydsvenskan at angrepet har funnet sted.

– Offeret var på besøk på en restaurant og en fremmed kom opp til ham og begynte å plage ham. Dette resulterte i et mindre bråk og en annen ukjent person slo offeret i ansiktet med knyttet neve. Han falt til bakken og ble sparket. Dette førte til at han fikk skader i ansiktet. Han ble så hjulpet til sykehuset, forteller Göransson.

Anders Vendel er en av Sveriges mest kjente personer i restaurantbransjen. Han er kjent for å ha drevet restauranten «Sture». Han solgte den sist vår og jobber nå på «The More Bistro».

Les også: Ungt par bestilte skinke på pizzaen – ble grovt mishandlet av muslimer

KOKKENES KAMP: Slik ser Anders Vendel ut når han ikke blir slått ned på gaten fordi han har et nordisk utseende. Bildet er fra TV-programmet kokkenes kamp som går på svensk TV4. (Foto: Pressefoto).

Ingen norske medier har valgt å omtale saken.

Det er kanskje lov å se for seg scenarioet hvis Hillary hadde vunnet valget og tre svenske menn hadde angrepet og grovt mishandlet en kvinnelig kjendiskokk fordi hun lignet på Hillary – tror våre lesere at norske medier har plukket opp saken da?

Frieord har også omtalt en rekke grove overfall og mishandlinger av barn, ungdom og eldre som har stemt på Donald Trump og blitt mishandlet. I flere av tilfellene har vi vist videoer og bilder av hendelsen. Ingen norske medier har valgt å vise disse heller.

Relatert:

Exit mobile version