Site icon Lykten

Svenskene er en minoritet om 10-15 år med dagens innvandring

I perioden 1990-2010 tok Sverige gjennomsnittlig imot 25.000 asylsøkere årlig, noe som endret seg dramatisk etter Fredrik Reinfeldts innvandringspolitiske samarbeid med Miljøpartiet. Fjorårets asylrekord er behørig slått, da drøyt 2.000 asylsøkere flommer inn over landet hver eneste dag.

Les mer: Det svenske folket byttes ut i rekordfart

I følge Migrationsverkets siste prognose skulle det komme 74.000 asylsøkere til Sverige i 2015. Dette antallet ble allerede nådd i går. Sanandaji påpeker at makthaverne i Sverige tror at dagens situasjon er midlertidig og at utviklingen blir styrt av eksterne faktorer, mens det i realiteten er Sveriges signalpolitikk til resten av verden som nå har slått til for fullt.

– I løpet av september 2015 kom det 24.000 asylsøkere. I følge Migrationsverket kommer drøyt 60 prosent av disse ikke fra Syria. De som tror at det som nå skjer kommer av situasjonen i Syria, vet ikke hva de prater om. Selv uten de syriske asylsøkerne tar Sverige imot mange ganger flere asylsøkere enn noengang tidligere. I forrige uke kom det over 4.000 asylsøkere som ikke var fra Syria, til Sverige.

Les mer: Doktor og bedriftseier: Sverige er i ferd med å ødelegges

I MINORITET: Ifølge den svensk-kurdiske økonomen Tino Sanandaji, så vil etniske svensker være i minoritet i sitt eget land innen 15 år, med dagens innvandringsrate.

Uærlige

Regjeringen og SVT gir et uærlig inntrykk av at krisen er midlertidig, håndterbar og er forårsaket av krigen i Syria. Flyktningkaoset har en mye enklere forklaring. Sverige har gjennom å gradvis avvikle grensekontrollen og innføre generøse asylregler, beveget seg mot fri innvandring. Det er med dagens praksis titalls millioner i land som Syria, Afghanistan, Eritrea, Somalia og Irak som har grunnlag for asyl i Sverige og som lett kan ta seg over grensen, noe de også gjør.

Les mer: 2.000 innvandrere ankommer Sverige hver dag

Sanandaji konstaterer at hvis det hele fortsetter på dagens nivå, så kommer de med innvandrerbakgrunn til å være i majoritet om bare 10 til 15 år.

– Uansett om man synes det er bra eller dårlig er det et fascinerende historisk eksperiment som vi observerer i sanntid. May you live in interesting times, avslutter Sanandaji.

Relatert:

– 2.000 innvandrere ankommer Sverige hver dag

–  Sverige i innvandringssjokk

– Doktor og bedriftseier: Sverige er i ferd med å ødelegges

– Sverige er i ferd med å kollapse av masseinnvandringen

– «Vi kommer ikke å ha råd til så mye annet enn innvandring framover»

– 15.000 svenske pensjonister risiskerer å sulte ihjel

– Sverige i innvandringssjokk

– Innvandrere skal gå foran i boligkøen

– 500 asylsøkere innkvarteres på luksushotell i Sverige

– Hemmelig asylgruppe planlegger for 400.000 nye innvandrere til Sverige

– Asylsøkere ankom Sverige i privatjet

– 2500 asylsøkere får boliger i uken – svenske studenter må bo i telt

– Flyktninger strømmer til Sverige etter at Danmark halverte bidrag til asylsøkere

– Flyktningbarn pågrepne for gjengvoldtekt i Sverige

– Sverige: Flyktninger har rett på sosialbidrag til å reise på ferie til hjemlandet

Exit mobile version