Site icon Lykten

Sverige i sjokk – barnefar skutt og drept foran sin 12-årige sønn

Mikael (39) ble skutt og drept foran sin 12-årige sønn i Stockholm. (Foto: Privat).

Mikael het den 39-årige pappaen som ble brutalt drept foran sin sønn i Skärsholmen i Stockholm. Drapsplassen prydes nå av blomster og lys, dekorert av lokale beboere, som er sjokkerte over hva som skjedde midt i deres boligfelt.

Det var på onsdag kveld at Mikael og hans 12-årige sønn syklet på vei til den lokale svømmehallen. De kom aldri frem. Ved den gangtunnel passerte de en gjeng med innvandrerungdommer som kjørte elektriske scootere. De skal ha bråket og vært ufine i oppførselen og Mikael skal ha fortalt dem om å oppføre seg.

Les også: Sverigestan – 27 skutt i hjel på fire måneder

Mikael og sønnen. (Foto: Privat).

Et av gjengmedlemmene skal da ha tatt frem en ladet pistol og skutt i bakken foran barnefaren og 12-åringen. Da skal Mikael ha forsøkt å ta fra det kriminelle gjengmedlemmet pistolen, som svarte med å løfte den mot barnefarens hode og trekke av. Mikael døde momentant. Gjengen skal da ha flyktet fra plassen på sine elektriske scootere og etterlot barnefarens 12-årige sønn med sin døde far på gangstien.

Sønnen klarte på en eller annen måte å ta opp mobiltelefonen sin og ringe nødnummeret 112, og så ringe til sin bestemor for å fortelle hva som hadde skjedd.

Les også: Svensk statsminister (S) – «Integrasjonen har mislykkes»

Skärholmen i Stockholm, der drapet fant sted beskrives av nye svenske medier som et innvandrertett millionprogramområde preget av grov og dødelig gjengvold. For en måned siden ble en mann i 20-årene skutt i hjel ikke langt fra der barnefaren ble drept. Et par uker senere ble en annen mann i 25-års alderen skutt og skadet rett inntil en barnehage full med barn midt på lyse dagen.

Les også: Svensk politimann gråter over innvandrerkriminaliteten – «Du er sjanseløs»

Les mer:

Exit mobile version