Site icon Lykten

Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann og filmet grov oral og vaginal voldtekt

Kvinnen i den flerkulturelle byen Malmø hadde tidligere innledet et kjæresteforhold til den 24-årige mannen, som påstår å være flyktning fra Syria.

I mai 2017 skal den svenske kvinnen ha forsøkt å avbryte forholdet, men han ble da svært aggressiv og truet ved flere tilfeller å drepe henne, står det i tiltalen mot den arabiske mannen.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Den 7. juni kysset kvinnen en annen mann foran 24-årigens øyne, noe som gjorde ham svært opprørt, skriver Sydsvenskan.

TVANG: Syreren skal ha tvunget den svenske kvinnen til å drikke toalettvann før hun ble voldtatt. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Senere på natten skal araberen ha tvunget den svenske kvinnen å kalle seg selv for «hore» foran mobilkameraet, før han voldtok henne oralt og vaginalt. Deretter truet han å spre voldtektsfilmen til kvinnens familie og arbeidsplass, ifølge aktor.

Mannen skal også ha fornedret kvinne på andre måter, blant annet ved å tvinge henne til å drikke toalettvann, skriver 24Malmö.

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Den samme dagen skal mannen ha klart å ta seg inn i kvinnen internettbank ved å bruke hennes bank-ID og overførte totalt 64.000 kroner til sin egen konto, står det i saksdokumentene mot mannen. Han skal også ha tatt seg inn på hennes Apple-konto og ulovlig fjernet personlig informasjon på mobiltelefonen.

Les også: Svensk mor inviterte syrisk flyktningbarn hjem – da voldtok han familiens 14-årige datter

Dagen etter hendelsene ble den tidligere kjæresten pågrepet og den 11. juni ble han satt i arresten. I slutten av juni fikk han også kontaktforbud med kvinnen som gjelder frem til desember i år.

Ifølge retten så siktes 24-åringen for voldtekt, to tilfeller av trusler, bedrageri, og ulovlig datainnbrudd. Mannen er syrisk statsborger og er ikke tidligere registrert i det svenske strafferegisteret under den identiteten som brukes av ham nå.

Les også: Syrisk flyktning sparket svensk jente (9) i hodet – fikk 3 måneders fengsel

Aktor ønsker også å utvise mannen i 10 år fra Sverige hvis han blir dømt.

Relatert:

Exit mobile version