Site icon Lykten

Tiltales for virtuelle overgrep mot minst 68 barn og ungdommer i Sverige

Burhan har begått såkalte virtuelle voldtekter, der han først har fått ofrene til å sende lettkledde bilder eller nakenbilder av seg selv for så å bruke bildene til å presse ofrene til å utføre grovere handlinger.

På Skype har han blant annet kalt seg «adam_andersson93» og brukt bilder av uskyldige gutter som sitt eget profilbilde. Han hevder selv at noen har fjernstyrt datamaskinene hans for å utføre overgrep via webkamera.

Burhan har jobbet i IT-bransjen siden 2012 hos Emineo AB. Han bor sammen med sin familie i Husby i Stockholm og er tidligere dømt for å ha utnyttet barn for seksuell posering. I følge Björn Sellström i politiet har mannen handlet utrolig rått og hensynsløst, og synes å ha en form for empatilidelse.

Aktor i saken, Emelie Källfelt, tror de 68 ofrene bare er toppen av et isfjell. Hun mener at Burhan har gjort seg skyldig i grov seksuell tvang, grove seksuelle overgrep mot barn, grov utnytting av barn for seksuell posering, seksuell trakassering og barnepornografi.

Flere av ofrene skal ha blitt utnyttet gjentatte ganger gjennom flere år. Flere av dem har følt seg så dårlige at de har vurdert selvmord. Det yngste identifiserte offeret er bare 11 år.

Exit mobile version