Site icon Lykten

Trumps jurister presenterte bevis for valgjuks: «Trump vant»

Det var Trumps advokat Rudy Giuliani som innledet pressekonferansen. Han fortale om hvordan man har hundrevis av personer som under ed har vitnet om hvordan man har observert uregelmessigheter i forbindelse med valget.

Blant annet ble titusenvis av stemmer sendt inn klokken 04 på natten i en delstat, der samtlige stemmer gikk til Biden. Visse valgsedler skal ha blitt registrert flere ganger og republikanske valgobservatører har blitt hindret fra sin lovlige rett til å inspisere stemmene.

Les også: USA: Massemedia vil ikke rapportere om den grove volden mot Trump-tilhengerne – «Du må se det i kontekst»

Dominion

Man snakket også om valgsystemet Dominion som har en mengde svakheter og har hatt en algoritme for å omgjøre stemmer for Trump til stemmer for Biden. Dette kan ses i plutselige topper i visse delstater der tusenvis av stemmer for Biden plutselig dukket opp. Man tror at det var da stemmetellingen ble stoppet tilfeldig mens Trump l å i en stor ledelse, og man gikk inn og «rettet opp».

Stemmesedler som kom inn i løpet av natten skal også ha sett alt for perfekte ut med en spesiell type papir og med perfekte utfylte sirkler – som om de var skrevet ut med maskin. Andre stemmesedler skal ha manipulerte datoer.

Ifølge statistikere man har snakket med, som også er villige til å vitne, skal det ha vært nesten umulig for Biden å gå forbi på så kort tid med den store ledelsen Trump hadde.

Trump vant

Ifølge Giuliani skal det omfattende jukset være et resultat av en svært utspekulert plan som Demokratene iscenesatte. Han anklaget også media for å ikke se nærmere på jukset.

Sidney Powerll, en annen av Trumps advokater, konstaterte at Trump vant og lovet at man skal rense opp i kaoset, selv om mange har blitt trakassert og truet. Man mistenker også utenlandsk påvirkning og koblinger til venstreekstreme bevegelser.

Advokat Jenna Ellis avsluttet med å lekse opp «Fake News mediene», som man mener kommer til å rapportere feilaktig om det man har lagt frem. Hun sammenlignet pressekonferansen med en innledende del i en rettssak, der man kommer til å gå gjennom bevisene mer grundig ettersom saken går videre.

Teamet kommer nå til å fremlegge sine bevis for domstolene.

Exit mobile version