Site icon Lykten

TV-SJOKK: Venstreorientert komiker kalte kreftpasient uten hår for «nazist»

Den kjente TV-komikeren Samantha Bee (47) lagde oppstyr under et segment på sitt TV-show «Full Frontal with Samantha Bee», hvor hun dekket konservative politikere under deres årsmøte, kalt CPAC. (Conservative Political Action Conference).

Mens kameraet sveipet over deltakerne kommenterte programmet hårsveisen til de som ble filmet. En av de som ble filmet hadde kort hår, noe Bee omtalte som en «nazi-sveis». Sannheten var at personen akkurat hadde fått behandling for hjernekreft på stadium 4, det siste og mest farlige stadiet.

Her er innslaget fra «Full Frontal with Samantha Bee»:

IKKE IMPONERT: Søsteren til Kyle Coddington, Megan, gikk ut på sin Twitter-profil for å fortelle hva som hadde skjedd. (Foto: Twitter).

Kyle Coddington er 20 år gammel og student på universitetet. Han kjemper mot en alvorlig form av kreft i hjernen som har spredt seg til andre deler av kroppen. Allikevel velger han å være aktiv og fortsette sitt liv som før.

Han hadde akkurat avsluttet sitt første stråleprogram da han deltok på det konservative årsmøtet, kalt CPAC, hvor han jobbet for nettsiden OUTSET magazine.

Samantha Bees TV-produsent var tilstede med et kamera og filmet deltakerne. Fokuset for humorprogrammet var å snakke om hårsveisen til deltakerne. Mange av dem har kort hår, noe venstresiden ser på som en «nazi-sveis».

FØR STRÅLING: Kyle sin «vanlige» hårsveis. (Foto: Privat).

Etter at Samantha Bee og hennes produsent fant ut om fadesen, fjernet man videoen. Den ble imidlertid lastet ned av kreftsyke Kyles sjef og deretter lagt ut på nettet igjen. TV-komikeren skrev en offentlig unnskyldning på sin Twitter-konto, men da kun for å ha angrepet kreftpasienten, og ikke for uriktig å ha gått rundt og kalt mennesker for «nazister».

GA 1000 DOLLAR: Samantha Bee og hennes produsent ga kreftsyke Kyle 1.000 dollar etter den grove hetsen. (Foto: Twitter/Mediaite.com).

Kyle gikk selv også ut med en uttalelse om hendelsen.

Samantha Bee er en kjent komiker i USA og har blant annet jobbet i mange år med den venstreorienterte komikeren Jon Stewart på hans program «The Daily Show with Jon Stewart».

Etter at Stewart sluttet som TV-komiker har Samantha fått sitt eget ukentlige program hvor hun hetser konservative politikere og velgere.

JON STEWART: Samantha Bee jobbet i over 12 år som et fast innslag på Jon Stewart sitt populære komi-show «The Daily Show with Jon Stewart». I dag har hun sitt eget show. (Foto: Jon Stewart/Samantha Bee).

Se Hannity diskutere saken med den konservative programlederen Tomi Lahren og demokraten Jessica Tarlov.

På internett har ikke reaksjonene latt vente på seg og saken har fått oppmerksomhet i de fleste store medienekanalene. I Norge har kun Dagbladet skrevet om den, og da plassert den på «kjendis-sidene» sine.

Flere medier påpeker også at «nazi-sveisen» brukes av stjerner som David Beckham og Brad Pitt, samt mange som tjenestegjør i militæret.

Til slutt kan vi nevne at kreftsyke Kyle Coddington er en registrert demokrat…

Exit mobile version