Site icon Lykten

Ulovlig innvandrer ute på prøve tiltalt for å halshugge mann og «spille fotball med hodet»

USA. En ulovlig innvandrer, som er ute på kausjon(!) i den demokrat-styrte delstaten New Mexico er nå anklaget for å ha halshugget en mann med kniv og deretter «sparket hodet hans rundt som en fotball».

Det brutale drapet fant sted på en parkeringsplass ved en park der barnefamilier ofte besøker og tilbringer fritiden sin. Arciniega-Saenz skal ha sparket hodet mot minst 14 biler som sto parkert på plassen.

Joel Arciniega-Saenz (25) kom seg som millioner andre ulovlig inn i USA via grensen mot Mexico. Han valgte, som millioner av andre ulovlige innvandrere, å bryte amerikanske lover ytterligere.

Les også: Hennes navn er Millie Tibbets (20) – ulovlig innvandrer dømt for det bestialske drapet

DACSO

Les også: USA: Venstrestyrte byer er krigssoner – 61 skutt – 27 drept på litt over ett døgn

Arciniega-Saenz er nå tiltalt av delstaten med en jury denne uken, etter at man mener han skal ha drept 51-årige James Garcia ved halshugging og også ha lemlestet kroppen til den avdøde mannen med flere knivstikk.

Årsaken til det brutale drapet fortelles å ha vært at drapsmannen anklaget offeret for å ha hatt en affære med hans kone. (Motivet er ulikt ettersom kilde man leser i amerikanske medier). Men Arcinega-Saenz var ingen korgutt før halshuggingen og har hva medier omtaler som et omfattende og langt rulleblad. 25-åringen ble anklaget for drap for fire år siden, men siktelsen skal ha blitt lagt ned.

Les også: USA: Myndighetene arresterte flere mexicanere enn amerikanere i 2018

Les også: FN hyller Biden som vil bringe fire ganger så mange flyktninger til USA som Trump ønsket

Man kan spørre seg hva slags rettssystem man har som slipper løs ulovlige og tungt kriminelle mennesker ut blant befolkningen, som fortsetter å begå ny kriminalitet og bestialske drap. Men det er også et spørsmål for velgerne i disse delstatene, som gir sine stemmer til politikerne, som igjen sørger for en slik utvikling i samfunnet. Da må man som ordtaket lyder, ligge som man reder.

Politikerne i New Mexico har i flere år ønsket å få gjennom lovgivning som vil gjøre delstaten til en såkalt «Sanctuary State», som innebærer at lokale fengsel- og politimyndigheter ikke kan samarbeide med grense- og innvandringspolitiet (ICE). Det vil også begrense mulighetene for fengsler og politimyndigheter å holde innvandrere fengslet utover de kriminelle forholdene de er siktet for, og ikke for deres ulovlige oppholdsstatus. Dette betyr at ulovlige innvandrere kan oppholde seg, jobbe og bryte loven i delstaten, uten å måtte risikere å bli overlevert til innvandringsmyndighetene og bli utvist. Flere demokrat-styrte byer i New Mexico har allerede erklært seg som «Sanctuary Cities», som ikke følger de føderale lovene for pågripelse og utvisning av ulovlige innvandrere. Disse byene og delstatene er eksklusivt styrt av det demokratiske partiet og Joe Biden.

Les også: USA synker: Biden lover amnesti for 11 millioner illegale innvandrere

Denne politikken har ført til at delstaten skårer svært høyt på flere kriminalitetsstatistikker. En statistikk viser at hele 41 prosent av innbyggerne i delstaten er redde for at de skal bli utsatt for kriminalitet i løpet av hverdagen sin.

Les mer på Breitbart.

Les også: GALSKAP: Demokratene i USA nekter å utvise 11 millioner ulovlige innvandrere – vil beslaglegge 16 millioner våpen fra lovlydige borgere

Exit mobile version