fbpx

GALSKAP: Demokratene i USA nekter å utvise 11 millioner ulovlige innvandrere – vil beslaglegge 16 millioner våpen fra lovlydige borgere

I bakvendtlandet som heter den politiske venstresiden i Vesten så kommer stadig nyheter ut som setter ting i perspektiv. 

Man har altså tillatt at et sted mellom 11 og 22 millioner ulovlige innvandrere har fått komme inn i USA og bli der. De har etablert seg og fått rettigheter, skole, helsetjenester og arbeide. Alt ulovlig og med utallige brudd på lovverket som vanlige amerikanere må forholde seg til. De er overrepresentert i kriminalstatistikker, fengsler og som mottakere av sosialgoder. De tar jobbene fra middel- og lavinntektsklassen. De overbelaster barnehager, skoler og helsevesenet. De stemmer demokratisk.

Venstresiden ønsker at de skal få bli.

Samtidig har 16 millioner våpen av typen AR-15 blitt solgt til lovlydige og skattebetalende amerikanske borgere. En rett de har fra grunnloven.

Dette er mennesker som jobber og bidrar til samfunnet. De følger alle lover og regler. De ønsker å beskytte seg mot kriminalitet og forsvare familien hvis det behøves. Disse stemmer konservativt.

Venstresiden ønsker å gjøre disse våpnene ulovlige og ta dem med makt.

Både Francis «Beto» O’Rourke og Kamala Harris som står på presidentlisten til demokratene i USA, har uttalt at de ønsker å gi amnesti til ulovlige og kriminelle innvandrere, og ta fra lovlydige borgere muligheten til å beskytte seg selv med våpen de har kjøpt lovlig.

Ulovlige innvandrere tar livet av betydelig flere mennesker enn våpen gjør i USA hvert år. Faktisk dør flere mennesker av ulykker hjemme og på arbeidsplassen enn fra våpen registrert og kjøpt fra lovlydige borgere. (Dette inkluderer altså ikke statistikken over ulovlige våpen brukt i demokrat-styrte byer som Los Angeles, Detroit og Washington D.C, naturlig nok).

Og slik går hverdagen i den venstreorienterte politiske hverdagen i USA, der demokratene i tillegg ønsker å hente inn Sovjet-inspirert sosialisme, gjøre landets hvite innbyggere en minoritet og sende landet ut i en borgerkrigslingnende tilstand. (Noe det allerede ligner i en rekke storbyer der demokratene har styrt i flere tiår).

Men husk venstremedias mantra; Trump er dum og slem. Og oransje.

Kilde: Breitbart

 

Facebook Comments