Site icon Lykten

USA: Flykter fra byene etter opptøyer, overbefolkning og hjemløshet

Venstresiden har ødelagt mange av storbyene i USA. Enorme problemer med hjemløshet, kriminalitet og opptøyer har gjort at folk nå har fått nok. En av de som har fått nok er podcast-stjernen Joe Rogan. Han flytter fra Los Angeles i California til delstaten Texas. 

Ifølge investorer så er det mulig at man står foran den største utflyttingen fra storbyene man har sett på over 50 år. Dette kan få store konsekvenser for eiendomspriser både for private og firmaer. Tidligere har det som nå skjer blitt kalt «white flight», eller «hvit flukt», da hvite mennesker ikke lenger opplever sine nærområder som trygge eller gode steder å oppdra familien lenger.

Les også: Hvite i USA lager nye byer og samfunn

Les også: CNNs TV-anker: «Færre hvite mennesker er spennende»

Fra Lykten:

I USA kommer nå historier om hvordan hvite flytter ut av storbyer som Los Angeles, San Francisco og Portland i Oregon og mot midtvest-stater, som Montana. Der finner de likesinnede, starter bedrifter, åpner restauranter, bygger nye skoler og etablerer familier. Folk som har levd i disse småsamfunnene forteller om hvordan deres engang søvnige lille by plutselig lever og puster med hundrevis av nyinnflyttere årlig.

Fra SFGATE:

«I dag er de gamle sagbrukene for det meste borte. Den billedskjønne hovedgaten, med fjellene i bakgrunnen, har to etasjers butikker. Nesten alle innbyggerne er hvite og konservative. I nabokommunen Ravalli County, så slo Donald Trump demokratenes kandidat Hillary Clinton med 66 mot 28 prosent».

De hvite amerikanerne kjenner seg ikke igjen i hverdagen i storbyene og den påtvungne flerkulturen. En ny hverdag som ikke bare drar med seg en rekke uønskede faktorer som forurensing, kriminalitet og utrygghet, men også fører til at prisene øker fordi det stadig kommer nye mennesker fra den tredje verden som kappes om bolig, jobb og plass. Og kostnadene for å eksistere fyker i været, sammen med skattene og avgiftene til de gale miljøpolitikerne. Samtidig har altså gatene blitt utrygge, urinen flyter, søppelet likeså. Teltbyer har kommet opp i nabolag hvor husene går for millioner av dollar. Fattigere har blitt fattigere og rikere blitt rikere. (Sitat slutt).

Les også: USA: Venstrestyrte byer er krigssoner – 61 skutt – 27 drept på litt over ett døgn

«Escape From New York»

Her er en podcast med den konservative stjernen Bill Whittle der han diskuterer det som nå skjer i demokrat-styrte byer over hele USA. Blant annet hvordan butikker og firmaer nå forsøker å komme seg ut av leieavtaler i sentrum av New York, da man ikke lenger føler seg trygge. Dette inkluderer kjente merkevarer på (tidligere) svært attraktive adresser. 

Exit mobile version