Site icon Lykten

Victor Orban: «Vi har skrevet inn i grunnloven at Ungarn aldri skal bli flerkulturelt»

Image by BarbeeAnne on Pixabay

Ungarn kan ikke bli muslimsk eller flerkulturelt. Det har nemlig den sittende regjeringen skrevet inn i landets grunnlov.

Dette står i sterk kontrast til vårt naboland Sverige, der man i 2010 skrev inn i grunnloven at landet skal være flerkulturelt.

Statsminister Victor Orban i Ungarn sier at grunnlovstillegget er grunnen til at de marxistiske og globalistiske byråkratene i EU nå angriper landet så kraftig.

«Det som irriterer våre motstandere er det faktum at vi i vår grunnlov har skrevet at Ungarn har kristne røtter, at det her ikke ikke finnes plass for multikulturalisme, at et barn har rett til en mor og en far, og at vår nasjon har rett til å forsvare sine grenser».

Ungarn er et trygt og godt land for innbyggerne å vokse opp og leve i. Gatene er trygge, man frykter ikke terrorangrep og kvinner kan gå ut på kvelden uten frykt for voldtekter og overfall. Dette ønsker EU og vestlige politikere å endre gjennom masseinnvandring fra i all hovedsak muslimske land. (Foto: Pixabay).

Ifølge Orban har det ungarske folket en lang tradisjon med å kjempe for nettopp nasjonal suverenitet, noe som han mener EU nå forsøk er å bekjempe. Først var det det tysk-romerske riket, deretter det mongolske, så det osmanske riket, fulgt av Sovjetunionen.

«Alle ønsket å ta over Ungarn, men vi har overlevd».

Videre forklarer han at det finnes en stor risiko at EU kommer til å oppløses, om multikulturalistene som akkurat nå styrer EU fortsetter å tvinge på Europa sin islamisering.

«Etter Sovjetunionens fall trodde vi at vi skulle få igjen vår plass i Europa, i en familie av frie nasjoner på grunnmur av kristen kultur, nasjonal identitet og menneskelig verdighet. Ikke engang i våre verste mareritt kunne vi tro at Europa igjen, tjuefem år etter at våre knuste nasjoner fikk sin frihet og kontinentet ble helt igjen, skulle være sårbart for imperialistiske ambisjoner – og som denne gangen ikke kommer utenfra, men fra innsiden av våre egne grenser», sier Orban

Ifølge statsministeren skal ikke Europa være en etnisk smeltedigel, men en plass for frie nasjoner.

Exit mobile version