Site icon Lykten

VIDEO: Gjør som vi sier – ikke som vi gjør

Mange av de største pådriverne og stjernene som støtter klimapolitikken, hvor man mener at oppvarmingen av jordas atmosfære er menneskeskapt, lever ikke slik de lærer.

Al Gore, Richard Branson, Elon Musk, Bill Gates, Leonardo DiCaprio og mange med dem, jetsetter jorden rundt i private jetfly, kjører dyre limousiner, bor på femstjerners hotell og bor selv i palasser som bruker mer strøm og etterlater seg et større karbonavtrykk årlig enn en middels stor by.

KLIMAFORKJEMPER? Grunnleggeren av Tesla, Paypal og SpaceX, Elon Musk, bruker en G650 ER – den bruker 1.800 liter bensin i timen. Andre som bruker jetfly til alle sine møter og avtaler hvor de skal belære mennesker om å redusere sitt forbruk, er Al Gore, Richard Branson, Bill Gates og Leonardo DiCaprio. (Foto: G650ER).

Les også: Klimamyte avslørt: 27 prosent økning i antall isbjørner

I 2015 inngikk 175 land en avtale om reduksjoner i utslipp av drivhusgasser, som vist i videoen over her, så vil avtalene gjøre svært lite eller ingenting med miljøet.

Samtidig har USAs president, Donald Trump, nå trukket seg fra Parisavtalen, da amerikanske myndigheter mener at avtalen vil fjerne svært mange arbeidsplasser, ruinere bedrifter, ødelegge økonomien til millioner av mennesker i USA, samt ikke bidra til noe i nærheten av det det vil koste å implementere avtalen.

Les også: Vil stoppe innvandringen for miljøets skyld

Les også: Solens aktivitet styrer klimaforandringene

Han har imidlertid sagt seg villig til å sette seg ned og endre innholdet, slik at også USA fortsatt kan være med på samarbeidet.

VIDEO: Fakta om klima på 12 minutter – sett med skeptikernes øyne

Se Trumps tale om Parisavtalene her:

Les også: Miljøverne etterlot seg et fjell av søppel – se bildene

Dette kan man lese på Wikipedia:

Parisavtalen er en internasjonal klimaavtale som ble vedtatt under klimatoppmøtet 12. desember 2015 i Paris. Avtalen består av bestemmelser for blant annet reduksjoner i utslipp av drivhusgasser, klimatilpasning og støtte til utviklingslands omstilling.

Avtalen ble underskrevet av 175 land i New York 22. april 2016 (på Jordens dag).[1] Både Kina og USA kunngjorde at de ratifiserte avtalen i september 2016.[2] Etter at EU ratifiserte avtalen i oktober 2016 ble den ratifisert av 55 land, med en utslippsandel på 55% av de globale utslippene, slik at den begynte å gjelde fra 4. november 2016.[3] Per mai 2017 er avtalen underskrevet av alle Klimakonvensjonens medlemsland med unntak av Nicaragua og Syria.[4] Ved presidentvalget i USA i 2016 gikk Donald Trump til valg på at han ville trekke USA fra Parisavtalen,[5] og 1. juni 2017 ble det kunngjort at USA trekker seg fra avtalen.[6]

Les også: Masseinnvandringens mange konsekvenser – høy luftforurensing

Avtalens mål er at de globale utslippene raskest mulig skal synke.

Formål med avtalen er å:[7]

  1. holde økningen i den globale gjennomsnittstemperaturen godt under 2°C sammenlignet med førindustrielt nivå og tilstrebe å begrense temperaturøkningen til 1,5°C;
  2. øke evnen til å tilpasse seg klimaendringene og fremme klimarobusthet og en lavutslippsutvikling, på en måte som ikke setter matproduksjonen i fare;
  3. gjøre finansieringsstrømmer forenlige med en klimarobust lavutslippsutvikling.

I andre halvdel av århundret er det et mål om netto nullutslipp, det vil si at menneskeskapte utslipp ikke skal være større enn naturens opptak av klimagasser.[8] (Sitat slutt).

Les også: Miljøaktivister forsøplet for millioner

Her diskuterer Tucker Carlson på Fox News USAs utgang av avtalen, samt dobbeltmoralen hos eliten som preker om en grønnere jord, men som selv er de største forurenserne.

Her er «Bill Nye the Science Guy»  som påstår at mennesker som ikke tror på menneskeskapte klimaendringer er psykisk syke og må fengsles:

Les også: Global oppvarming: Snøkaos og kulde stenger hoteller og skiløyper i USA

Les også: Universitet stengt pga kulde – bruker 800.000 dollar på studie om global oppvarming

Exit mobile version