Site icon Lykten

VIDEO: Her blir Biden lurt på direkten!

Den tidligere visepresidenten opplevde å bli lurt på direkten der ekteparet tok imot telefonsamtaler fra amerikanere før julaften.

«Let’s go Brandon», avsluttet en pappa telefonsamtalen med Biden. «Jeg er enig, Let’s go Brandon», svarte den tidligere visepresidenten. Det er en tradisjon at Det hvite hus følger julenissens ferd via NORAD med militærpersonell og barna deres.

Hendelsen har fått stor spredning og latter på sosiale medier. Joe Biden har fått stor oppmerksomhet for sine problemer med å uttale hele setninger, miste tråden og til og med ikke vite hvor han skal gå under pressekonferanser. At den øverste lederen i verdens mektigste nasjon ikke har evnen eller kapasiteten til å forstå helt enkle uttalelser og politisk spill, er ikke bare trist, men direkte farlig.

Forklaring på uttrykket: Let’s go Brandon betyr i virkeligheten «Fu*k Joe Biden». Det hele fant sted da en reporter intervjuet en NASCAR-sjåfør om hans seier, og publikum ropte «Fu*k Joe Biden», mens reporteren da oversatte det med «Let’s go Brandon» (Navnet til sjåføren var Brandon), på live-TV for å unngå sannheten. Sjelden har noe eksplodert på sosiale medier som akkurat denne hendelsen. Nå selges T-skjorter, flagg, bannere og annet med påskriften, samt at hele stadion roper ut Let’s go Brandon under konserter og idrettsarrangement i USA. Flere artister har også laget sanger om uttrykket som har gått til topps på spillelistene på iTunes og Spotify. (Se en rekke videoer lenger nede i artikkelen).

Les også: Det hvite hus stenger kommentarfeltet på Youtube – Biden «USAs mest hatede president gjennom tidene»

Les også: Bidens USA har blitt lovløshetens land (video)

Exit mobile version