Site icon Lykten

Visepresident Pence vant debatten – massemedia takler det ikke

Visepresident Mike Pence gjorde en verdig, sterk og politisk krystallklar fremtreden i nattens visepresident-debatt. Demokratenes Kamala Harris på sin side gikk ut med personangrep på Trump og brukte sin hudfarge som argument for sitt kandidatur. Harris var også mer usikker i sin opptreden med latter, hoderisting og ulike ansiktsuttrykk under debatten.

En de få konservative og republikansk-vennlige TV-personlighetene, Sean Hannity, la ut om Kamala Harris’ mange utfordringer og vanskeligheter med å forsvare sine tidligere uttalelser og politiske ekstreme ståsteder.

Og seerne sa klart fra hvem de mente vant debatten. Det var visepresident Mike Pence.

NRK på siden slet med å akseptere seernes dom og valgte å å gi Kamala Harris det mest innbydende bildet på sin artikkel, og som vanlig det verste bildet på Pence, slik de gjør med Trump. De valgte også å fokusere på en flue.

POLITISKE AKTIVISTER: NRK, med sine seks milliarder i offentlig støtte klarer ikke å gi et objektivt eller saklig bilde av amerikansk politikk. NRK har selv innrømmet tidligere at det ikke er deres oppgave å være objektive. (Skjermbilder fra NRK.no sin dekning av nattens visepresident-debatt).

Samtidig som debatten gikk på amerikansk TV gikk Kamala Harris og Joe Bidens tilhengere og velgere ut på gaten i delstaten Wisconsin og vandaliserte hus og butikker.

Exit mobile version