Site icon Lykten

Klima-Greta – en barnesoldat for den ekstreme venstresiden

Historisk sett har mange nasjoner brukt barnesoldater i sine kriger eller konflikter. Enten fordi man har gått tom for menn og soldater, eller fordi man ønsker en signaleffekt til motstanderen eller omverdenen. 

Greta Thunberg er i så måte bare det siste barnet brukt av totalitære krefter, da man har gått tom for argumenter og merker at politikken ikke lenger fungerer. Da ruller man ut dådyret. Hundevalpen. Eller den unge jenta med pent oppsatt hår og røde kinn. Hun hever røsten og en tåre kommer nedover kinnet.

Hvor er de voksne i Gretas liv? Når hun forteller gråtende om at hun heller ville vært på skolen og sammen med vennene sine. Istedenfor paraderes hun som en sirkushest foran millioner av mennesker, kameraer, på scener, foran forsamlinger i FN, på TV og i avisintervjuer. De utnytter en 16-åring for sin egen vinning. De millionene av miljøaktivistene der ute – klarer de ikke å fremføre sitt budskap godt nok selv? Hva mangler de som Greta har? Når har fakta og logikk måtte vike vei for hysteri og politisk ideologi? Og de som løfter hånden for å spørre om det hele ikke er litt vel over kanten blir umiddelbart skutt ned; «Angriper du barn?», «Menn er redde for Greta», «Hatet mot barnet», «Voksne må holde munn!».

Les også: Skip med klimaaktivister sitter fast i isen på Svalbard

Penger, penger og mer penger

Hvis noen virkelig er så naive og tror at dette handler om miljøet, klima eller fremtiden til Greta, så bør man ta en runde ut i frisk luft. Dette handler om penger. Og det er milliarder av dollar vi snakker om. Og det handler om makt. Mye makt. FN, EU og såkalte globale initiativ er den nye pengemaskinen, eller Big Green, som det kalles. Banker og finansinstitusjoner står på rekke og rad for å investere pengene som nå skal skvises ut av skattebetalerne. Miljøkampen er nemlig big business. Kanskje større enn olje.

Greta er Jesus

Hun er Jesus, Joan of Arc, Anne Frank og Gandhi. Hun er nominert til Nobels Fredspris og årets kvinne. Hun kalles et geni. Hysteriet og propagandaen er i 6. gir. At Thunberg er lett tilbakestående og har flere psykiske diagnoser stopper ikke den politiske venstresiden og media fra å utnytte henne kynisk. De mener det er «bra» at hun har aspergers, for det hjelper henne nemlig å bli en enda bedre klimaaktivist. Faktisk gir hennes diagnoser henne «superkrefter«.

Les også: Klimaprofeten Gretas seiltur mer skadelig for miljøet enn fly

Stalin, Hitler og Obama

Historisk sett har diktatorer og diktaturstater likt å bruke barn – og spesielt jenter med fletter – i propagandaøyemed. Greta er i så måte i «godt» selskap. Dagens globalistiske miljøbevegelse er nemlig totalitær.

George Soros – selvfølgelig

På svært mange bilder finner man en kvinne stående rett bak eller ved siden av Greta. Hun griper inn hvis noen spør ubehagelige spørsmål eller man føler at situasjonen ikke er fordelaktig for Greta. Handleren hennes, Louisa-Marie Neubauer jobber for ONE Foundation, som er styrt og finansiert av Bill og Melinda Gates, Bono og George Soros. Hvis man noensinne kunne lage satans cocktail så ville disse store navnene garantert vært involvert.

Luisa-Marie Neubauer

Les også: Greenpeace-grunnlegger: Global oppvarming promotert av korrupte vitenskapsmenn som er pengegale

Les også: Miljøpartipolitikere tok fly – for å motta miljøpris

Barn på frontlinjen

Venstresidens og globalistenes bruk av barn under taler foran forsamlinger, FN og EU er ikke noe nytt under solen. Her er et par eksempler på hvordan man har gjort dette før for å rettferdiggjøre krig, invasjoner og styre milliarder av dollar inn i de mektiges lommer.

Greta og Obama – selvfølgelig

Greta Thunbergs møte med tidligere president og Nobel fredsprisvinner Barack Obama fikk venstresiden til bli hysteriske. Man falt nærmest over hverandre i hvem som kunne lage de mest ikoniske bildene og overskriftene. Dette er Pullitzer prize-materiale!

Men enkelte påpekte den mørke sannheten om at Obama selv startet syv kriger og dermed sørget for at mange tusen barn har mistet livene sine. Om hvordan hele nasjoner ble sendt ut i endeløse konflikter og kriger som varer den dag i dag. Obama har også fortsatt oljeutvinning og krig som følge av petroleumsindustriens ønske om kontroll av ressursene i Midtøsten. Tror noen han fikk Nobels fredspris for sitt fredsarbeide?

VIDEO: Se dobbeltmoralen og sløseriet til klimahysterikerne og FN-toppene

Les også: Finsk studie: Ingen bevis for menneskeskapt klimaendring

Hvem skal egentlig betale?

Greta Thunbergs politiske taler og angrep er rettet mot Vesten og noen få nasjoner. Men hun «glemmer» de faktiske klimaverstingene på jorden når hun snakker. Nemlig de største nasjonene i Asia og Afrika.

Les også: 90% av havets forurensing forårsaket av land i den tredje verden

Gretas foreldre er venstreekstremister

Greta er ikke tatt ut av løse luften. Hennes foreldre er kjente og aktive venstreekstremister som poserer med terrorgruppen Antifascistisk Aksjons logoer og symboler. Og har endog avbildet datteren i de samme t-skjortene.

Far, mor og datter iført terrorsymbolet til Antifascistisk aksjon. Gruppen er satt på terrorlisten i USA etter flere drapsforsøk og terrorangrep. I Europa er gruppen på alle politilister over ekstreme politiske voldsgrupper.

Litt humor kan vi alltids koste på oss på slutten av en ellers deprimerende og nedslående artikkel.

Les også: Greenpeace-grunnlegger: Global oppvarming promotert av korrupte vitenskapsmenn som er pengegale

VIDEO: Fakta om klima på 12 minutter – sett med klimaskeptikerens øyne

Vold og trusler er akseptert

Og hvis noen skulle tro at det hele er forbeholdt politikken og store scener, så går dette helt ned til grasrota og skolebarn som lærer å «hate» og bruke voldslignende virkemidler mot de som snakker globalistene imot, som Donald Trump.

For ikke å glemme noe av det som startet hatet og volden, med den mislykkede skuespillerinnen og stand up-komikeren, Kathy Griffin. Hvem er egentlig de hatefulle?

Relatert:

Exit mobile version