Site icon Lykten

Nordmenn er en utsatt minoritet – når skal det bli et offisielt faktum?

Pixabay

Vi lever i en global verden. Grenser viskes stadig ut med EU/EØS-avtaler og masseinnvandring koblet mot universelle menneskerettigheter. Våre hjemlige politikere har åpnet grensene våre for titusenvis av innvandrere, asylsøkere og flyktninger hvert år via visjoner om solidaritet og forpliktelser til verdenssamfunnet. De samme politikerne reiser på internasjonale toppmøter for å skrive under på globale avtaler som Norge forplikter seg til å følge. Mennesker og befolkninger flyttes som på et sjakkbrett.

Samtidig snakkes det – og utøves det – nasjonal og internasjonal politikk basert på minoriteters rettigheter og behov. Om det er religion, etnisitet, naturkatastrofer eller krig som er årsaken.

Les også: Det er på tide å ta tilbake nasjonalstaten!

Det sagt. Hvem er de faktiske minoritetene? Etniske nordmenn utgjør noe så lite som 3.7 – 4 millioner mennesker i Norge av den totale befolkningen på 5.4 millioner. Jordas befolkning er på ca. 7.5 milliarder mennesker. Det betyr at vi utgjør 0.05 prosent av jordas befolkning. Alle de store innvandrergruppene vi har i vårt land, fra både Afrika og Asia, kommer fra betydelig mer folkerike nasjoner. Som f.eks Pakistan. Der finnes det ingen krig eller uro. Landet har 180 millioner innbyggere. På et kontinent med 4.4 milliarder. Afrika har over 1.2 milliarder mennesker. Og befolkningene på disse kontinentene øker eksplosjonsartet. Samtidig har altså antall nordmenn i Norge stått omtrent på stedet hvil siden 1970-tallet. All befolkning i Norge over 3.7 – 4 millioner, er kun fra innvandring og barnefødsler fra denne gruppen. (2-3-4-5-generasjons innvandrere regnes som norske av norske myndigheter, ennå disse i svært mange tilfeller ikke har integrert seg, men fortsetter som tospråklige, fremmedreligiøse, henter ektefeller i hjemlandet og bor i det som omtales som etniske enklaver i våre byer). 

Les også: FN-sjef: «Europa trenger innvandring for å overleve»

Faktum er at det er etniske nordmenn som er en svært utsatt minoritet i dag, hvis vi tar på oss de globale og grenseløse brillene våre politikere arbeider med. Og når vi nærmer oss midten av dette århundret vil vi med dagens innvandringspolitikk være en minoritet i vårt eget land. Samtidig bærer våre politikere og folkevalgte FNs pin om bærekraftsmål på jakkeslaget. Det er nesten så man håner vår nasjon og folket rett opp i ansiktet. Ifølge FNs egne statutter er det som nå utspiller seg i vårt land folkemord. 

Les også: Norge. Født 1814 – Død 2100 – hvil i fred

Les også: Når hatet mot Norge tar overhånd

Så vi skal altså redde en liten brøkandel av folkegrupper fra massive nasjoner i den store verden, ved å føre enn innvandringspolitikk som vil minske – og i løpet av dette århundret – utradere vår egen folkegruppe. Snakk om å snu opp ned på det hele.

Det er på tide at vi anerkjenner nordmenn som et utdøende folkeslag med beskyttelsesbehov og urfolk-status, med påfølgende rettigheter og krav for å opprettholde vår eksistens. Det betyr at grensene stenges med umiddelbar virkning for all masseinnvandring. (All bistand og hjelp vil bli gitt i asylsøkernes og flyktningens nærområder). Arbeidsinnvandring vil kun aksepteres på et nivå som gjør at vår egen befolkning opprettholdes og økes naturlig. Alle innvandrere som oppholder seg i Norge vil bli betalt for å reise hjem til sine land. (Så lenge det er trygt med opphold der, eller bli sendt til sine nærområder etter avtaler med lokale myndigheter eller nabostater til det er trygt). De vil få en utbetaling som tilsvarer en norsk gjennomsnittlig lønn i en overgangsperiode på tre år. Etter dette avsluttes utbetalingen og alle rettigheter mot den norske stat og Norge som nasjon.

Les også: Norges politiske og folkelige selvmord

Da har Norge forpliktet seg å hjelpe mennesker i nød, samtidig som vi har sikret det norske folkets fremtid og levevilkår, på lik linje som alle andre urfolk og utsatte folkegrupper som er i risikosonen for å bli utryddet.

Eller er innvandrernes rettigheter og våre forpliktelser til det internasjonale samfunnet sterkere enn nordmenns rettigheter til å fortsatt overleve som folkeslag i vårt eget land? Svaret er klart. 

Tar man ytterligere et steg bakover kan man også snakke om mennesker med europeisk opphav i det som omtales Vesten. Da snakker vi om en folkegruppe som utgjør ca. 10 prosent av det totale antallet mennesker på jordkloden. En prosentandel som synker som en stein. År etter år nærmer europeisk-ættede mennesker seg minoritetsstatus på flere store landområder, som USA, Australia og Europa. Hvite mennesker vil være i minoritet i USA før 2050. Flere delstater har allerede kommet så langt. I land som Storbritannia, Nederland, Belgia, Frankrike og Tyskland har man allerede storbyer hvor den hvite urbefolkningen er i minoritet.

Tenk på det neste gang du hører om utsatte folkegrupper, flyktninger og minoriteter med beskyttelsesbehov. Farene står nærmere vår egen dørstokk enn mange er klar over. Og det hele kunne ikke vært mer tragisk enn at det er vårt eget folk som har stemt gjennom denne politikken og utviklingen. Lider vi av selvutslettelsessyndrom? Hater vi oss selv så mye at vi ikke ønsker å overleve som folk og nasjon? La oss lære av historien, for en gangs skyld.

Les også: Klokken er fem på tolv – vi må ta Norge tilbake – Podcast #8

Exit mobile version