Site icon Lykten

Tidligere dommedagsprofetier ble gjort til skamme. Skal vi tro på klimahysterikerne nå?

(Foto: Pixabay / Demokratene).

Demokratene har nylig publisert at partiet ønsker å avvikle «klimahysteriet». Men hva er egentlig «klimahysteri»?

Når jeg hører «klimahysteri» tenker jeg på alarmistiske profetier om hva som skal skje med kloden dersom det ikke treffes en rekke vidtrekkende tiltak for å redusere utslippene av såkalte klimagasser, i første rekke karbondioksid (CO2).

Les også: Skip med klimaaktivister sitter fast i isen på Svalbard

EIVIND TRÆDAL FRA MILJØPARTIET DE GRØNNE i 2017. (Skjermbilde / Twitter).

Så lenge det dreier seg om dommedagsprofetier om dramatiske hendelser noen tiår frem i tid så kan man relativt ustraffet fremsette slike profetier og således skremme folk til å bli med på ekstremt dyre tiltak for utslippskutt. Hvis de som fremsetter profetiene tar feil, vil det først vise seg mange år frem i tid. Og da har man alle rede høstet stemmene som hysteriet genererte, og det er ikke mulig å bli stilt til ansvar dersom det viser seg at det hele var bløff.

2020 ligger imidlertid bak oss. Denne videoen forteller om hva klimahysterikerne advarte av katastrofer som skulle inntreffe innen 2020: I 2020 ville atmosfærens CO2-nivå være doblet. Havnivået i Florida vil ha økt med 60 cm. Verden vil være 3 grader varmere. Britiske barn vil ikke lenger vite hva snø er. Økonomien i Melanesia vil ha krympet 20%. Store europeiske byer vil ha sunket i havet. Snøen på Kilimanjaro vil ha smeltet vekk. Glacier National park vil ha mistet isbreene. Kina vil ha kuttet sine CO2-utslipp med 45%. Og polisen vil nesten være forsvunnet om sommeren. Men 2020 kom og gikk uten at noe av dette skjedde. Dette er med andre ord avslørt klimahysteri.

Les også: Hvem tjener penger på klimahysteriet? Naturviter med fire doktorgrader avslører det hele i video

Les også: VIDEO: Hva du ikke blir fortalt om klimaforandringene

Andre dommedagsprofetier har kan bli gjort til skamme i løpet av ikke alt for lang tid. For 17 år siden publiserte The Guardian en artikkel med overskriften «Now the Pentagon tells Bush: climate change will destroy us»

I oppslaget heter det at klimaendringer de neste 20år (til 2024) kan resultere i global katastrofe som krever millioner av liv i kriger og naturkatastrofer.

Det hele skal stamme fra en hemmeligholdt rapport laget for USAs forsvar. Viktige europeiske byer skal vil oppleve at de synker i havet på grunn av stigende havnivå.

Les også: Klimakur 2030, et bestillingsverk fra EU-pampene?

Atomkrig, enorm tørke, hungersnød og opprør vil bryte ut over hele verden.

I artikkelen heter det også at Det hvite hus skal ha lagt lokk saken i 4 måneder.

Rapporten som omtales skal være forfattet av en Peter Schwartz og Doug Randall. Randall hevder også at det kanskje alle rede var for sent (dvs. For 17 år siden) å forhindre en katastrofe.

I artikkelen heter det også: «So dramatic are the report’s scenarios, Watson said, that they may prove vital in the US elections. Democratic frontrunner John Kerry is known to accept climate change as a real problem. Scientists disillusioned with Bush’s stance are threatening to make sure Kerry uses the Pentagon report in his campaign.»

Nå som vi nærmer oss 2024 med stormskritt, og det meldes om usedvanlig kald vinter mange steder, virker det temmelig usannsynlig at dommedagsprofetiene vil gå i oppfyllelse. Sitatet kan tyde på at formålet med propagandaen var å skremme velgere til å stemme på John Kerry.

Les også: Klimaprofeten Gretas seiltur mer skadelig for miljøet enn fly

KLIMA-GUDINNE: Greta Thunberg. (Foto: Pixabay).

Les også: Klima-Greta – en barnesoldat for den ekstreme venstresiden

De siste årene har Greta Thunberg blitt selve symbolet på klima-alarmismen. I 2019 hevdet hun at verden hadde 12 år på å handle, ellers ville det være for sent. Huset var i brann kunne hun fortelle. Å løse klimakrisen var i følge Thunberg den største utfordring for menneskeheten noen sinne. Det var et spørsmål om sivilisasjonens undergang. Alt måtte endres. Thunberg uttalte at hun ville skape panikk. Vi skulle handle som om huset er i brann.

Det er det imidlertid litt tidlig å felle en dom over Gretas spådommer. To av de 12 årene har nå passert, og her i Norge er vi midt inne i en usedvanlig kald vinter. Hva skjer dersom også Gretas dommedagsprofetier gjøres til skamme? Vil de finne frem til en person født i 2016 som truer med at dersom noe ikke gjøres raskt går verden under i 2050?

Les også: Greenpeace-grunnlegger: Global oppvarming promotert av korrupte vitenskapsmenn som er pengegale

Les også: Våkner folket til et opprør mot klimasvindelen?

Exit mobile version