fbpx

VIDEO: Hva du ikke blir fortalt om klimaforandringene

Al Gore har flere hus, kjører privatfly og er mangemillionær mange ganger over. Alle organisasjoner, direktører og politikere som støtter klimapolitikken får penger kastet etter seg. De kan leie flotte kontorer på dyre adresser, ansette mange mennesker og gi seg selv høye lønninger. Alle topplederne i bistand- og hjelpeorganisasjonene i Norge er mangemillionærer. Det hele er et intrikat pyramidespill.

 

Langt de fleste innen klimabevegelsen er også kommunister, sosialister og marxister. De har hoppet enkelt fra blodrøde partier rett inn i de grønne partiene, uten noen spesielt behov for omstilling. Selv islamister som Shoaib Sultan, som er mest kjent for å ha vært leder for Islamsk Råd, og ikke kunne ta avstand fra dødsstraff for homofili, hoppet glatt fra moskeen inn i Miljøpartiet De Grønne og Antirasistisk Senters lokaler, før han nylig ble ansatt av Norsk Folkehjelp. Litt av et ekkokammer.

På 1970-tallet ble vi fortalt at vi var på vei inn i global nedkjøling. Så fikk vi vite at vi bare hadde noen tiår før isbjørner døde ut og at hele landområder ville være under vann. Nå i 2020 skal vi ha global oppvarming. Men det finnes bevis for at vi har hatt både global nedkjøling, global oppvarming, flommer og utdødde dyrearter i millioner av år, før menneskene begynte å bygge sivilisasjoner. Så er vi virkelig så viktige som vi tror vi er, og at vi påvirker miljøet og klimaet mer enn jordens evolusjon og solens syklus? Tusenvis av forskere, politikere og organisasjoner som lever av å skape klimahysteri for å fortsatt ha lønningspose i den uoverskuelige fremtid kan vel ikke ta feil? Eller?

Les også: Hvem tjener penger på klimahysteriet? Naturviter med fire doktorgrader avslører det hele i video

 

 

 

 

Facebook Comments