Site icon Lykten

Tucker Carlson tør der andre tier

Fox News burde sparke kommentatoren Tucker Carlson, mente den omstridte organisasjonen Anti-Defamation League (ADL).

Bakgrunnen var et innslag hvor Carlson, som er en av de mest populære TV-personligheter i USA, sa at Demokratene ønsker åpne grenser for å sikre seier i alle fremtidige valg. Carlson hevdet at innvandring vannet ut hans demokratiske rettigheter. Kanalen forsvarte Carlson, og avviste kritikken.

Anti-Defamation League (ADL) er en venstreradikal jødisk interesseorganisasjon, og angrer nå på at de i 2010 ga en pris til Rupert Murdoch, som eier Fox News.

Mye av kritikken handlet om at Carlson brukte begrepet «replacement», som knyttes til Den store befolkningsutskiftningen, som av gammelmedia og «antirasister» kalles en konspirasjonsteori. Carlson sa i sitt innslag at det nesten klikker for folk når man bruker ordet «replacement».

“Glem dette med befolkningsutskiftning. Dette handler om velgernes rettigheter.” – sa Carlson.

Carlson mener at ADL er hyklere, for de ønsker å bevare en israelsk stat hvor flertallet er jøder, men USA skal oppgi sin identitet.

Les også: Coca-Cola i rasistisk skandale – «Prøv å være mindre hvit»

Det samme kjenner vi igjen fra Norge. Hele venstresiden er opptatt av palestinernes kamp for et hjemland. Ingen synes å bry seg om at også nordmenn har krav på et sted vi kan kalle hjem.

Det som skjer i USA er svært dramatisk. Big Tech støtter Demokratene, og konservative stemmer utestenges eller blir utsatt for «shadow banning» som reduserer synligheten. Mange får sine kanaler definansiert, noe som gjør det vanskelig å drive konservative YouTube-kanaler etc.

Samtidig jobber Biden-administrasjonen for å fylle opp Høyesterett med venstreradikale dommere. I tillegg ønsker de utvidede rettigheter til forhåndsstemming, og Georgia fremstilles som antidemokratiske fordi de i fremtiden vil kreve ID ved valg.

Biden fyller opp Washington med 27.000 soldater, og stadig flere ønsker å strupe ressursene til politiet. Carlson mener at dette skyldes at politiet i dag stort sett er lokalt styrt, og dermed ikke under den føderale myndigheters kontroll (med unntak av FBI).

Les også: Det hvite hus stenger kommentarfeltet på Youtube – Biden «USAs mest hatede president gjennom tidene»

Biden og Demokratene vil kontrollere hæren og politiet, de ønsker å sørge for at Republikanerne aldri kan vinne et valg. Samtidig vil de avvæpne befolkningen, og med kontroll over Høyesterett vil ytringsfriheten ligge dårlig an. Det vil bli en de facto ettpartistat, hevder Carlson.

Dobbeltmoralen er skjærende. Både Delta Airlines og MBL (baseball) har gått ut med sterk kritikk av Georgias nye valglover. Men for å fly med Delta, eller hente en billett til en MBL-kamp, så krever disse at man viser ID. Man må vise ID for å få kredittkort, for å få et sted å bo og for å se en baseballkamp. Men ikke når man avgir en stemme i valget?

Befolkningsutskiftningen er ikke en konspirasjonsteori, det er en realitet. I Norge stemmer en stor del av innvandrere på venstrepartier. Dette er forståelig, siden venstresiden er de som krever minst og gir mest til de mange innvandrere som ikke klarer å forsørge seg selv.

Les også: Islamiseringen av Europa er et faktum

Som jeg selv skrev i Resett 2019: De demografiske endringene vil gjøre det umulig for republikanerne å vinne valg i fremtiden.

«De fra høyresiden som påpeker at dette foregår blir ofte anklaget for å være konspirasjonsteoretikere». Merkverdig nok kan venstresiden på samme tid snakke fritt om det.

INNRØMMER REPLACEMENT-TEORIEN. Den demokratiske kongress politikeren Ted Lieu fra California. (Skjermbilde / Twitter).’

Les også: USA synker: Biden lover amnesti for 11 millioner illegale innvandrere

For eksempel er det tydeligvis fordomsfritt at venstresidens Los Angeles Times (LAT) skryter av at republikanerne aldri igjen vil vinne et valg i California, på grunn av demografiske forandringer; at kun de færreste innvandrere stemmer på the Grand Old Party (GOP, kallenavn på republikanerne, red. anm.)» Republikanerne må våkne, skrev jeg i nettavisen Resett samme år.

«De samme delene av den amerikansk befolkning som er imot lovlydige borgeres rett til å eie og bære våpen, er også tilhengere av lover mot såkalt «hate speech» — hvor det kreves at andre ikke skal kunne si noe som krenker deg.»

Globalistene ønsker masseinnvandring for å sikre seg stemmer. De har bygget en sterk allianse med «big business», som ser presset på lønninger som positivt for bunnlinjen. Akademikere og ikke-statlige organisasjoner og en nesten samlet presse bidrar med brunbeising av alle som mener utviklingen går i feil retning.

Og nå nærmer tiårsmarkeringen for 22. juli seg, og Arbeiderpartiet er i ferd med å restarte angrepene på «tankegodset» som førte til ugjerningen. Dette vil bli et knallhardt kjør mot «høyreekstreme», som i Aps verden er alle til høyre for Høyre, alle som er kritiske til masseinnvandring, pride-ideologi, klimagalskap, vindkraft, det Erna kalte «et sammensurium».

Les også: Hva gjør pakistanere i Norge, egentlig?

Skillet høyre/venstre er på mange måter utdatert. Nå går skillet mellom nasjonalister og globalister. Globalistene har mediene, akademia, politikerne og kapitalen på sin side. Vi som er nasjonalister har kun vår egen frie vilje og et snev av ytringsfrihet. Men vi kan ikke gi opp.

Et skritt på veien er i det minste å vise din misnøye ved høstens valg, og stemme på et parti som ikke er skyld i de massive problemene Stortinget har tvunget på oss gjennom 40 år.

Vi må faktisk holde våre politikere ansvarlige og gjøre som Tucker Carlson; tørre å ta demografi-debatten media ikke vil snakke om.

Exit mobile version