fbpx

Venstresidens masseinnvandringspolitikk fungerer – de får mer makt

Det har vært klart en stund at grunnen til at venstresiden i politikken står på barrikadene for innvandring fra den tredje verden av egoistiske årsaker. Og hvilke årsaker? Makt. Nå skriver avisen Wall Street Journal at den republikanske presidenten Donald Trump kan miste valget i 2020, nettopp på grunn av masseinnvandringen til USA.

Bare på noen få år kan det komme så mange millioner nye mennesker inn i landet fra den tredje verden at de kan avgjøre hvem som blir USAs neste president. Den hvite arbeiderklassen blir nå erstattet av lavtutdannede, lavkvalifiserte og velferdsavhengige mennesker. Men de har en ting demokratene og venstresiden ønsker – en stemme ved valget. Venstresiden vil heller ha byer overfylt av søppel, avføring og narkotikasprøyter, hvor folk bor på gata i telt og ikke arbeider, så lenge de kan ha makten i landet.

Les også: Folkemordet på hvite i USA fortsetter

 

Les også: Hvite i USA lager nye byer og samfunn vekk fra demokratene

President Trump vant en rekke stater med mindre enn 100.000 stemmer. I flere av disse statene har nå demografien endret seg så kraftig gjennom masseinnvandringen bare de siste årene at demokratene kan vinne dem tilbake. Og bedre blir det ikke av at de hvite menneskene som er igjen i disse feilede delstatene nå har begynt å flykte fra demokratenes høye skatter og avgifter, høye kriminalitet og befolkningsutskiftning. I delstater som New York, Illinois og California opplever nå lokale myndigheter at man mister firmaer, hvite familier og arbeidere som betaler skatt, til delstater der demokratene ennå ikke har rukket å sette inn sine velferdsprogrammer og høye skatter.

Og det er ikke bare i USA at denne uærlige og destruktive politikken for makt pågår for fullt. Også i Europa bruker sosialdemokrater og sosialistiske partier innvandringen til å karre til seg makt og endre den demografiske sammensetningen for all fremtid. Til det hele eksploderer i etnisk og religiøs konflikt, og eventuell borgerkrig. Slik som i Jugoslavia, med tusenvis av døde mennesker som resultat. Men dette er demokratene og venstresiden villige til å betale for å kunne sitte i maktens korridorer. De fleste av dem vil være døde før det kommer så langt. I mellomtiden har de kunnet leve som grever og grevinner på skattebetalernes regning. Dette er ren ondskap.

I Norge sto Arbeiderpartiet for denne politikken, ved å åpne grensene på vidt gap til Norge gjennom arbeids- familie- og asylinnvandringen. Den har ført til at Oslo vil være en minoritetsby for nordmenn innen år 2040  og hele Norge innen 2060. Og Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Miljøpartiet kan da flytte inn på Stortinget – for alltid. 

Les også: Flertallet av innvandrere støtter Arbeiderpartiet

Les også: Arbeiderpartiet i Storbritannia vil gi utenlandske borgere stemmerett – kan omgjøre Brexit

 

 

Facebook Comments

Breitbart