Site icon Lykten

Arbeiderpartipolitiker fjernet Twitter-kontoen sin etter Frieord-avsløring

Frieord kunne i dag avsløre hvordan et sentralt medlem i styret til Arbeiderpartiet i Vestby kommune hadde sendt flere meldinger fra sin offentlige Twitter-konto til blomsterkjeden Interflora.

I meldingene får man inntrykk at Inger Heidi Francker forsøker å presse Interflora til å slutte å levere blomster til Sylvi Listhaug. Mens Frieord skrev artikkelen om Twitter-meldingene, så oppdaget vi at Francker hadde slettet meldingen som vi brukte som hovedbilde i artikkelen.

AP-POLITIKER: Inger Heidi Francker sitter i styret i Vestby Arbeiderparti. Rett før midnatt igår skrev hun et innlegg til blomsterleverandøren Interflora. (Skjermbilde: Twitter).

Artikkelen har fått enorm respons og er for tiden inne på listen over de 20 mest delte sakene på sosiale medier i Norge i dag. (I skrivende stund er den delt over 2.600 ganger på Facebook og har over 10.000 treff på nettsiden Frieord.no).

Les også: Arbeiderpartipolitiker presser Interflora på nettet – «Vet dere hvem dere sender blomster til?»

Utover dagen sjekker vi Twitter-kontoen til Ap-politikeren, som har vært svært aktiv i spesielt anti-Frp retorikk de siste månedene, og finner ut at hele kontoen er fjernet fra det sosiale nettstedet.

 

Exit mobile version